Angoola pisze:Cześć , Gardno od 1 marca do 15 lipca niedostępne tak więc w sezonie wakacyjnym jak najbardziej zapraszamy![]()
a jeśli z partyzanta to jak najbardziej, my tak od marca
color1 pisze:Angoola pisze:Cześć , Gardno od 1 marca do 15 lipca niedostępne tak więc w sezonie wakacyjnym jak najbardziej zapraszamy![]()
a jeśli z partyzanta to jak najbardziej, my tak od marca
Co znaczy niedostępne ? Zakaz wstępu, pływania, czy jak ?
odi100 pisze:Kiedys byl juz podobny temat.
Na gardnie syf i muł.
Najlepsze z tych jezior to kopan, jednak ograniczone dojscie od strony Wicie. Najlepiej przy pd-zach.
Na wicku jest miejsce z kierunkow pn w okolicach łącka.
Oprocz tego w okolicach jez. bukowo w Dabkach z kierunku pd, i polanka z kirunkow pn. Syf podobnie jak na gardnie, ale jak ktos do konca morza nie ogarnia a ostro dmucha to nie ma wyjscia.
odi100 pisze:Sorry, ale nie pisalem ze Wy nie ogarniacie, bo na pewno wiekszosc z was plywa lepiej ode mnie. Jednak jezeli ktos zaczyna, to mimo tego ze morze pod nosem to jednak lepiej pływać nad którymś z jezior niż meczyc sie z falami.
Moim zdaniem jak sie jest na wybrzezu to nie ma po prostu nic lepszego od otwartego Bałtyku![]()
A co do syfu, to jednak troche przesadziłem, tak jak pisales chodziło mi głównie o muł i chyba wiekszosc z nas na poczatku musi sie w tym potaplac.
Pozdro![]()
ps. Kopan i tak najczystszy
co do wspólnego pływanka, to jak najbardziej aktualne, koniec tygodnia zapowiada się obiecująco,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości