gdzie w styczniu

Miejscówki Kitesurfingowe
Dubaś

Post18 paź 2008, 14:14

Witam,
Mam Pytanie, czy ktoś zna jakiś cudowny spot, gdzie będzie można popływać w styczniu-lutym.

Najlepiej żeby spełniał następujące warunki:
1 - ciepło i wiatr 25-35 knots
2 - spot z fajną falką dla mnie i spot z płaską i w miarę płytka wodą dla mojej dziewczyny.
ad2. jadę z dziewczyną więc np. Cabo nie wchodzi w grę bo tam psy dupami szczekają.
3- nie liczę na to ze uda mi sie pojechać tak tanio jak do Egiptu ale na Hawaje mnie nie stać, coś pomiędzy:)

Da radę coś znaleźć??
Pozdro

Awatar użytkownika
raf

Post18 paź 2008, 18:19

za kiteforum.com

January
Western Oz, cape town-South Africa, La ventana-mexico, Boracay-philipines, Namibia, St. Louis-Senegal, Copal-Costa Rica, Mui Ne Bay-Vietnam, Auckland-NZ, Nashiro-Japan, Baja, Barbados, Kenya-mombasa, BVIs, Carmelo-Uruguay, Buenos aires-Argentina, Hong Kong, Puclaro-Chile, Yemen-Red Sea

Awatar użytkownika
raf

Post18 paź 2008, 18:20

February
Margarita, Western Oz, St. Louis-Senegal, cape verde, Melbourne, Hua Hin - Thailand, South Africa, La ventana-mexico, Boracay-philipines, Cap Chevalier-Martinique, Zanzibar-Tanzania, Copal-Costa Rica, Mui Ne Bay-Vietnam, Belize, Florida-USA, Nashiro-Japan, Baja, Barbados, South Padre Island-(TX)USA, Esbjerg-Denmark, cabarete, Bonaire-Carib, St. Lucia-Carib, Whitehaven-Whitsunday Islands, BVIs, Noordwijk ann Zee-Netherlands, Puclaro-Chile, Yemen-Red Sea

Nomercy
Deska: Parapet z OBI
Latawiec: TESCO Bag
Postawił piwka: 9 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post18 paź 2008, 23:06

z ta Holandia i Dania w lutym to troche przesadziles :twisted: :twisted: :twisted:
cieplo to tam moze jest w bolku plywac :?: :!: :?: :idea: :?: :!: :?:

Wróć do „Spoty”