Slawek-Kopiec pisze:To jest jest spot ideal- a takich chyba nie ma
Półwysep w maju i czewcu ?
czyli TERAZ :]
pzdr
Slawek-Kopiec pisze:To jest jest spot ideal- a takich chyba nie ma
Ziomek. pisze:Slawek-Kopiec pisze:To jest jest spot ideal- a takich chyba nie ma
Półwysep w maju i czewcu ?
czyli TERAZ :]
pzdr
march_in pisze:bellaiza pisze:A jakiś spot poza Egiptem i Polską moglibyście polecić?
dakhla
march_in pisze:twoje 5 punktow nie uwzglednia innych rozrywek.
nie musisz mieszkac w campach mozesz w miasteczku. jest kilka bardzo spoko hoteli, sa wypozyczalnie aut.
najlepsze miejsce do nauki jakie widzialem.
bellaiza pisze:march_in pisze:twoje 5 punktow nie uwzglednia innych rozrywek.
nie musisz mieszkac w campach mozesz w miasteczku. jest kilka bardzo spoko hoteli, sa wypozyczalnie aut.
najlepsze miejsce do nauki jakie widzialem.Trochę mnie przeraziły te komentarze. A fragment o muchach to też ściema?
march_in pisze:bellaiza pisze:Trochę mnie przeraziły te komentarze. A fragment o muchach to też ściema?
nie bylem na statku wiec nie wiem.
bellaiza pisze:
A w lipcu?
kobenn pisze:Wiec tak:
Nie rozumiem ludzi, ktorzy polecaja nauke KITE na Helu, tam jest za przeproszeniem gowno wiatrowe. Wiecej sie imprezuje i czeka na
kobenn pisze: Osobiscie polecam PRASONISI /RODOS.
Zadnych problemow z rafami
raczej staly wiatr
kobenn pisze:Osobiscie polecam PRASONISI /RODOS.
Zadnych problemow z rafami, raczej staly wiatr, loty zaczynaja sie od 600 zl w 2 str a z tego co widzialem last minuite mozna poleciec juz za 500 zl w 2 str wiec na prawde super opcja. Jest plaska woda jak i wave.
Ziomek. pisze:kobenn pisze:Wiec tak:
..puknij się w czoło?
od trzech? tygodni mamy 3ci? dzień bez wiatru (tzn marne 8-10 węzłów z północy..) ..wreeeszcieee.. można odpocząć
a jutro spowrotem gwizdek.
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości