BUłGARIA - pływał ktoś?

Miejscówki Kitesurfingowe
Piotruś
Kontaktowanie:

Post25 cze 2007, 10:59

Witam,

Z przyjemnością wybrałbym się nad Morze Czarne. Czy może ktoś tam pływał na WS lub kite? Polecacie jakieś miejscówki, szkółki, wypożyczalnie?

pzdr
p

Awatar użytkownika
paranoik
Kontaktowanie:

Post25 cze 2007, 13:13

czesc P,

2 lata temu byłem z ekipą w Bułgarii w Sozopolu -- to ponoć 2 co wielkości kurort w B.--- miasteczko , hmmm co tu dużo pisać 10 lat do tzw. Europy (bród/smród i ta postawa! ludzi to coś co mnie totalnie odrzuca) --- w samym miastku nie ma możliwośći pływania na ws/kite poniważ nie ma na to miejsca --- tzn na plaży mnóstwo ludzi i ratownicy z gwizdkami zamiast krtani --- natomiast 6-7 km w kierunku --- niestety nie pamiętam ---- jest coś przypominającego camp i tam można pośmigać o ile wieje / ten camp nazywa się lub ma coś w nazwie z RYBĄ / złota rybka śnięta ??????? można się tam dostać autobusem bądź samochodem którym przyjedziesz z Polski bądź wypożyczysz na miejscu (drogo) a o skuterach zapomnij bo wprowadzono całkowity zakaz poniewaz ułańska fantazja Polaków nie ma sowbie r ownej w śwoecie ....
Ja spędziłem tam 2 tyg --- z czego 1 mocno odcisnął sie na moich posladkach, poprzecierałem od sciskania w oczekiwaniu na wiatr , w 2 tyg bylo nieco lepiej w sumie wiało 3 dni i ktoś mi zawiłał (ukradła) trapez --- ogólknie słabo ---- jednak to moje zdanie chcesz to przekonasz się sam / mam troche fotek jak chcesz ?
więcej info 602209507

pozddr M

Piotruś
Kontaktowanie:

Post27 cze 2007, 13:46

Dzięki za info.
Nie wygląda to zbyt imponująco. A naszła mnie niesamowita ochota kopsnąć się w "nieznane" tereny do jakiejś Bułgarii czy innej Rumuni... Polatać na kite i popływać na WS.

Awatar użytkownika
paranoik
Kontaktowanie:

Post28 cze 2007, 12:22

mam nadzieję ,że statystyki wiatrowe będziesz miał znacznie lepsze niż ja, milych wrażeń
a i jeszcze jedno , taKA MAŁA PRZESTROGA UWAŻAJ W KANORACH WYMIANY WALUT ---potwornie "kroją" a kiedy się zorientujesz ,że zostałeś wrobiony potafią być niemili tzn. byłem swiadkiem kiedy to koles z kantoru wezwał wsparcie podczas "dyskusji " z klientem --- grupa interwencyjna z reguły porusza się bawarska marką samochodów a do tego miałem wrażenie jakbym się nagle znalazł na zawodach strongman.
standartem są 2 cenniki tzn. 1 dla tubylców i2 dla obcych średnio 2x drożej --- pozdrM

Wróć do „Spoty”