Belzebub_Wro pisze:update do sytuacji na Paczkowei
Topola -brzeg w duzej mierze od strony wschodniej i polnocnej pokryty smieciami po powodzi ale da rade plywac aczkolwiek ryzyko rozwalenia sprzetu nieco wieksze
Kozileno -wszytko OK ,czysto ale jest problem z dojazdem Kopalnia zamknela podwoje i wszytkie odtychczasowe drogi dojazdowe sa pozamykane siatkami -mozna je sforsowac z tymze mozna narazic sie na zarzut nielegalnego wtragniecia JEst wyznaczona nowa droga dojazdowa ale po ostatnich desczach trzeba miec ciezarowke zeby dojechac nad wode i sie zakopac w blocie
PLywalem ostatnie 3dni po pokonaniu ww przeszkod Bylo niezle aczkowliek dosc hardcorowo Zapowiada sie neizla akcja w niedziele (slabsze prognozy niz byly ) i pn wt Jak nie pojade na HEl to na pewno sie zjawie
Pozdr
Tomek
gg 1660235
515177992
sabikor75 pisze:Hi,
Ja bede w Paczkowie po 15 wrzesnie i bardzo chetnie poplywam na Kozielnie. a dojechac mozna mysle od strony Paczkowa najlepiej - od Pocztowej.
Super by bylo, gdyby ktos sie do mnie dolaczyl, bo sama sie bede bala
moj telefon: 504 111 124
gg: 4406019
robinm pisze:Potrzebne dokładne informacje gdzie można wystartować i czy warto jechać na Nyskie na południowy wiatr. Jak dojechać i gdzie zaparkować itp. Pływałem na Otmuchowie, ale słyszalem, że Nyskie dużo lepsze, nie ma wału itp. ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości