sabikor75 pisze:No widzisz - ja tez bylam i pieknie wialo, dlatego mnie tak natchnelo, bo podobno ktos tam kiedys widzial jakies latawce
ale ja jestem za - chetnie bym tam sprobowala, bo plaza jest naprawde zachecajaca
a co do otmuchowskiego, to odpada - nie ma jak kulturalnie zejsc i dodatkowo ten wal to kleska, dobrze mowisz. a ze ja jestem poczatkujaca, nie byloby co zbierac z tych kamieni
sabikor75 pisze:hej, no super - jestem za!dam ci sygnal, jak bede tam jechala - pewnie koncowka sierpnia, albo wrzesien. Nie znam kompletnie drugiego brzegu, tylko to zejscie od glebinowa i chyba tam bysmy sprobowali.
sabikor75 pisze:tak na przyszlosc - moj login skype to sabisia (sabikor), nr gg: 4406019
normalnie mieszakm w poznaniu, ale w tamtej okolicy, a dokladnie w Paczkwie mam rodzicow i od czasu do czasu tam wpadam, a szkoda mi wiatru, dlatego tak szukam czegos
juz sie tez powoli przygladam jeziorku Paczkow - Kozielno - takie nowe. male, ale jakby sie uparl...
adamo pisze:Maslak pisze:
o to wezmiemy swoje latawczyki i sie troszkie popluskamy:)
Szczerze Ci zazdroszczę, Ziomalu![]()
![]()
![]()
Maslak pisze: A co z tym helem??Jedziesz??Mielismy wczoraj poplywac i du... nie odzywales sie!!!
adamo pisze:Maslak pisze: A co z tym helem??Jedziesz??Mielismy wczoraj poplywac i du... nie odzywales sie!!!
za wczoraj
zjechało się trochę Niemieckich przyjaciół i mam dużo roboty,
Hel musi jednak poczekać do września,
jeżeli meteo pozwoli, to wtedy już na cały "miech"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości