gdzie w pazdzierniku?

Miejscówki Kitesurfingowe
Wyspiarz

Post24 sie 2009, 06:43

cud sie ziscil, dostalem urlop. :D :D . Prosze wiec o porade, bo nie bardzo wiem gdzie sie udac. Pomozcie mi prosze wybrac jakis kitespot. Wyprawe planuje na poczatku pazdziernika. interesuje mnie jakies miejsce w europie gdzie jeszcze bedzie cieplo, nie bedzie tloku, nie za drogo. powinno to byc tez miejsce gdzie moja dziewczyna bedzie mogla stawiac pierwsze kitesurfingowe kroki. fajnie by bylo, gdyby wieczorem bylo gdzie sie zabawic, a w razie braku wiatru co pozwiedzac.

Awatar użytkownika
KasiaW
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post06 wrz 2009, 01:06

Nie chce juz przynudzać z Tarifą, ale to bardzo dobra opcja na październik - pływanie na 90% gwarantowane, rozrywki wszelkie też. Jest tu zatrzęsienie szkółek i instruktorów, dla początkujących dobierają miejsca w zależności od siły i kierunku wiatru. Mam tez znajomego instruktowa - Szwajcara (mówi po angielsku, francusku, niemiecku i hiszpańsku), który dysponuje katamaranem, na którym uczy manewrowania kajtem - z dala od brzegu i tłoku (chociaż w październiku jest już ok) i potem od razu przechodzi do body dragów, omijając upierdliwy etap biegania po plaży - dla Twojej dziewczyny jak znalazł. A jak będzie miała dość, mogę ją zabrać na wycieczkę do Maroka (mam taką tygodniową na objazd po Maroku (pustynia, góry, Marrakesz itp.) 27.09 - 03.10, jak chcesz, prześlę Ci program. Poza tym jest co zwiedzać - Andaluzja, Gibraltar, Maroko właśnie.

Wyspiarz pisze:cud sie ziscil, dostalem urlop. :D :D . Prosze wiec o porade, bo nie bardzo wiem gdzie sie udac. Pomozcie mi prosze wybrac jakis kitespot. Wyprawe planuje na poczatku pazdziernika. interesuje mnie jakies miejsce w europie gdzie jeszcze bedzie cieplo, nie bedzie tloku, nie za drogo. powinno to byc tez miejsce gdzie moja dziewczyna bedzie mogla stawiac pierwsze kitesurfingowe kroki. fajnie by bylo, gdyby wieczorem bylo gdzie sie zabawic, a w razie braku wiatru co pozwiedzac.

Wróć do „Spoty”