BESTIA pisze:Grupa Polaków planuje otworzenie hotelu w egzotycznym Zanzibarze.
Leeloo pisze:BESTIA pisze:Grupa Polaków planuje otworzenie hotelu w egzotycznym Zanzibarze.
ja osobiscie znam ludzi ktorzy prowadzą tam pensjonat. Wiecej info na:
stiv amoralny pisze: jak wyglądają pływy tego rozlewiska przed rafą, tzn średnio ile godzin dziennie możesz na tym płytkim pływać? czy nie jest to raczej za płytko do nauki trików? wiaterek seide on shore? rozumiem że bez żadnej asekurki tam sie pływa?
No i kwestia zakwaterowania na jakiś dłuższy czas czy wiesz jak wygląda; w Mombasie podobno przyzwoite mieszkanie można wynająć za 25-50 dolców/miesiąc! a jak tam to wygląda , czy jakieś rozeznanie robiłes?
pozdro
piotr2007 pisze:potrzebne są jakieś szczepienia?, można pożyczyć sprzęt na miejscu i może wiesz za ile ? (mam tylko 13m), jak załatwiałeś nocleg- na miejscu?
Pozdro
Barteez pisze:Mógłbyś bliżej opisać te oferty tanich przelotów między godziną 22 a 3 w nocy ?? Czy te oferty pojawiają się na necie, tzn. na stronie Condora, czy to są oferty typu last minute i trzeba je kupować na lotnisku we Frankfurcie ??
p4w3l pisze:a jaka pogoda bo tera tam jesiń/zima przecież ???
Leeloo pisze:a powiedz Robson czy bookowales sobie lokum przez net czy jechales w ciemno i dopiero po przylocie szukales kwater? moze baza jest w stanie pomóc w zarezerwowaniu dobrego mieszkania/hotelu.
i drugie pytanie odnosnie bezpieczenstwa: chodzi o taki normalne bezpieczenstwo cywilne, na ulicach, miejscach publ. etc.
feel pisze:Podbijam - ktos ma jakies aktualne namiary na noclegi w okolicy Paje? Albo jakiekolwiek inne porady?![]()
Intensywnie szukam lasta do Tanzania w terminie ok 13-26.01
kiteoszolom pisze:Obserwowałem Cie dzisiaj w Brzeźnie (o ile to ty byłeś w tym białym kasku). Planujesz tam jakiś procampMógłbym się ewentualnie zapisać
Chameleon pisze:Jakby ktoś potrzebował pomocy/porady związanej z kite/noclegiem na zanzi to piszcie, otworzyliśmy właśnie ze znajomym szkólkę także siedze tu juz 2 miesiące i zostaje do połowy marca
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości