razorjack pisze:max_rm pisze:Jaki jest sredni koszt takiego wyjazdu na 14 dni w okresie zimowym na 1 os? Wylot z wawy
a co chcesz dokładnie robić podczas tych 13-14 dni ?
Dobrze sie bawic

razorjack pisze:max_rm pisze:Jaki jest sredni koszt takiego wyjazdu na 14 dni w okresie zimowym na 1 os? Wylot z wawy
a co chcesz dokładnie robić podczas tych 13-14 dni ?
barry99 pisze:Witam,
ja sie zastanawiam czy nie odwiedzic RSZ we wrzesniu. Mozecie mi poradzic za jakim hotelem sie rozgladac, zeby byl dobry dojazd, lub nie bylo zbyt daleko.
Dzieki za pomoc!
Wilks pisze:http://www.3go.pl/html_krm/html_krm_okno.php?rozpocznij_kraj=true&nazwa0=Egipt&id0=3&rozpocznij_region=true&nazwa1=Wybrze¿e+M.+Czerwonego&id1=23&rozpocznij_miasto=true&nazwa2=El+Gouna&id2=62&rozpocznij_dzielnica=true&id3=21&wybrany_obiekt=111
Jeśli nastawiasz sie na kiteowanie to zapytaj w samej szkółce, tam nocleg jest najtańszy chyba ale warunki skromne.
barry99 pisze:Mapka mapką, ale w wyborze hotelu i tak mi to zbytnio nie pomoglo
march_in pisze:http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?t=287&highlight=hurghada
w hurgadzie z tego co wiem sa 2 bazy. jedna przy megawish - colona water sport i druga przy hotelu jasmin.przy czym lepsza chyba ta przy megawishu - wnioskuje z mapek, kierunków wiatru i pobycie w megawish tak wiec jestem tendencyjny
march_in pisze:
w hurgadzie z tego co wiem sa 2 bazy. jedna przy megawish - colona water sport i druga przy hotelu jasmin.przy czym lepsza chyba ta przy megawishu -
Ziomek. pisze:march_in pisze:
w hurgadzie z tego co wiem sa 2 bazy. jedna przy megawish - colona water sport i druga przy hotelu jasmin.przy czym lepsza chyba ta przy megawishu -
tak, Colona przy Megawishu lepsza
przy czym obie mają jesienią najczesciej lekki offshore![]()
wiec pływanie nie za przyjemne i mało rozwojowe
nie wiem jak latem - bo wtedy temperatury są wystarczającym
"ostudzeniem" napału na Egipt
pzdr
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości