LOOP? Kto ma ŚWIEŻE doświadczenia z pływania na nich?

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.
Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post06 maja 2004, 12:38

LOOP? Kto ma ŚWIEŻE doświadczenia z pływania na nich?
..najlepiej tegosezonowe, lub nawet z ostatniego miesiąca?
pozdro!

Ziomek.
Kontaktowanie:

Post06 maja 2004, 12:40

..chodzi mi o recenzję z pływania na NOWYCH maszynach
LOOP znów udoskonalił niezłą zeszłoroczną konstrukcję i jeśli ktoś ma już opinię - proszę o głos..
pozdro!

Awatar użytkownika
hase
Kontaktowanie:

Post06 maja 2004, 15:39

Hej mialem okazje testoeac loopa na 2004 (gastra) ... latawiec rewelacyjny ... goraco polecam ... sam nie plywam super... ale na tym loopie szlo mi dobrze

signx

Post06 maja 2004, 23:28

tegoroczne Loopy beda na dniach a wiec doświadczenia mozna miec tylko po pływaniu na jednej sztuce testowej odszytej pod koniec zeszłego sezonu !
latawiec sie sprawdzil - naprawde porządna maszyna - wiec teraz kończa sie szyc ! beda 12-tki i 10-tki
oprócz tego z nowosci - latawce treningowe, na dzien dzisiejszy gotowe 2,6 i 1,9
prace nad reszta trwają
a wszystkie mozna testowac na Chałupach 5,5 w SIGNX Loop KITE Squad - jedynym oficjalnym centrum LOOPA

pedro

Ziomek.
Kontaktowanie:

Post07 maja 2004, 18:33

signx pisze:tegoroczne Loopy beda na dniach a wiec doświadczenia mozna miec tylko po pływaniu na jednej sztuce testowej odszytej pod koniec zeszłego sezonu !
latawiec sie sprawdzil - naprawde porządna maszyna - wiec teraz kończa sie szyc ! beda 12-tki i 10-tki
oprócz tego z nowosci - latawce treningowe, na dzien dzisiejszy gotowe 2,6 i 1,9
prace nad reszta trwają
a wszystkie mozna testowac na Chałupach 5,5 w SIGNX Loop KITE Squad - jedynym oficjalnym centrum LOOPA

pedro

aha
ten zeszłoroczny był bardzo OK- szybki , czuły i duży zakres depowera
szkoda że nikt go porządnie nie potestował...

szwejku

Post07 maja 2004, 19:46

czesc !

skad wiesz ze nikt go porzadnie nie testowal ?? plywales na nim ??

szwejku

Awatar użytkownika
hase
Kontaktowanie:

Post07 maja 2004, 20:11

ten loop byk naprawde dobrze testowany; ... i sprawuje sie super, koles mial go ze soba w maroku ... naprawde go polecam nie ma juz problemow z tubami, super reaguje na szkwaly, a co najwazniejsze wybacza sporo bledow

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post08 maja 2004, 01:35

cyt: "super reaguje na szkwały i wybacza sporo błedów ":D :D :D
Kolejny zabawny post az przyjemnie sie posmiac
dodajmy jeszcze ze jest niezniszczalny, napier... w górę i w bok, depower ma taki, ze jeden kajt na wszystkie wiatry to za duzo :D
Ah tak systemy bezpieczenstwa Full Wypas :!: :!: :!:
hmmmm....co jeszcze........ moze cos o wstawaniu z wody, to zadna piata linka recon czy inny shit nie jest potzrebny, bo one do wody nie wpadaja :wink:
......
No a tak wogole to mozna je miec za darmo, bo rozdaja je gartis do magazynu kitesurf :P :P :P

i czego jeszcze do szczescia potrzeba
po ch...... wypier.... kase na Norty, Nesze, Kabrinie, wipiki, Sligszoty, efłany.......

Wspierajac polskie firmy wspieramy polskie bezrobocie :idea:

wow

Awatar użytkownika
hase
Kontaktowanie:

Post08 maja 2004, 07:28

koniu teraz to mnie rozbawiles ......
mimo mojej sympati do cabrinhy powiem ci ze spraedalem cabrinhe i czekam na loopa .... jesli chodzi o jego wytrzylamosc to model testowy ktory mielismy rozdarl nam sie od tyby do krawedzi natarcia (ale takie same rozdarcia widzialem tez w RRD i cabrinie), systemy bezpieczenstwa ... niestety nie wiem jakie loop zaoferuje systemy ... my uzywalismy do niego baru slingshota .....
wiesz ale polityka osmieszania polskiej marki (notabene naprawde dobrych latawcow) nie wychodzi tobie na dobre .... wszyscy na forum juz wiedza ze oczy ci cabrinha zarosly ... a moze tylko takie stwarzasz pozory a dobrze wesz ze jest wiele latawcow ktore cabrinhe przerosly i sa od niej duzo lepsze zarowno jesli chodzi o jakosc jak i o cene ......mimo wszystko pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do zdrowia ..

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post08 maja 2004, 10:14

:mrgreen: :notworthy:

Awatar użytkownika
ZAK
Kontaktowanie:

Post08 maja 2004, 11:23

hase pisze:koniu teraz to mnie rozbawiles ......
mimo mojej sympati do cabrinhy powiem ci ze spraedalem cabrinhe i czekam na loopa .... jesli chodzi o jego wytrzylamosc to model testowy ktory mielismy rozdarl nam sie od tyby do krawedzi natarcia (ale takie same rozdarcia widzialem tez w RRD i cabrinie), systemy bezpieczenstwa ... niestety nie wiem jakie loop zaoferuje systemy ... my uzywalismy do niego baru slingshota .....
wiesz ale polityka osmieszania polskiej marki (notabene naprawde dobrych latawcow) nie wychodzi tobie na dobre .... wszyscy na forum juz wiedza ze oczy ci cabrinha zarosly ... a moze tylko takie stwarzasz pozory a dobrze wesz ze jest wiele latawcow ktore cabrinhe przerosly i sa od niej duzo lepsze zarowno jesli chodzi o jakosc jak i o cene ......mimo wszystko pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do zdrowia ..

Zgadzam się w 100%

Impuls
Kontaktowanie:

Post24 maja 2004, 20:06

... pływałem na poprzednich modelach pływam na nowych (od kilku dni). 12m2 zdązyłem najbardziej oblatać, 10 m2 mniej i są rewelacyjne pod względem noszenia - naprawdę nie ustępują najlepszym. Ogólnie latawce bardzo szybkie, dobrze sie prowadzą. Troche gorzej odpuszczaja przy szkwałach. Ogolnie w tym przedziale cenowym rewelacja. Polecam z czystym sumieniem. Pływałem tez na latawcach innych firm a te opinie o loopach potwierdzają inni którzy testowali. Jak dla mnie jedynie zje**** kolorystyka ale to testery więc niech będzie :)))) A i jeszcze jedno najważniejsze - BALONY !!!!! Rewelacja nareszcie ktoś w Loopie nauczył się zgrzewać szczególnie przy zaworach. Reszta wykonania szwy, komory, materiały też na + w porównaniu z poprzednimi modelami. Oby tak dalej. Pozdrawiam

ccat

Post02 cze 2004, 10:12

hola, o jakich cenach mowa ? apropos LOOP fajna nazwa.
pzpr ;)
ac

SKIBA

Post02 cze 2004, 11:16

No właśnie jak ceny loop`ow kształtuja sie w tym roku moze ktos wie konkretnie 16 ? Jak mozna sie skontkatowac z przedstawicieleami loopa, bo jak by nie bylo latawce maja mozei dobre ale marketing u nich lezy.

Awatar użytkownika
verbel
Kontaktowanie:

Post02 cze 2004, 12:01

slszyalem ( tzn. widzialem w kite magazin) ze 2000 10m2 2200 12m2 2400 16m2 oczywiscie ,moglem zle spozjesc.. ale jezeli to prawdnna to chyba soe slusze mna ten latawiec

Wróć do „Recenzje & Opinie”