LOOP? Kto ma ŚWIEŻE doświadczenia z pływania na nich?
..najlepiej tegosezonowe, lub nawet z ostatniego miesiąca?
pozdro!
signx pisze:tegoroczne Loopy beda na dniach a wiec doświadczenia mozna miec tylko po pływaniu na jednej sztuce testowej odszytej pod koniec zeszłego sezonu !
latawiec sie sprawdzil - naprawde porządna maszyna - wiec teraz kończa sie szyc ! beda 12-tki i 10-tki
oprócz tego z nowosci - latawce treningowe, na dzien dzisiejszy gotowe 2,6 i 1,9
prace nad reszta trwają
a wszystkie mozna testowac na Chałupach 5,5 w SIGNX Loop KITE Squad - jedynym oficjalnym centrum LOOPA
pedro
hase pisze:koniu teraz to mnie rozbawiles ......
mimo mojej sympati do cabrinhy powiem ci ze spraedalem cabrinhe i czekam na loopa .... jesli chodzi o jego wytrzylamosc to model testowy ktory mielismy rozdarl nam sie od tyby do krawedzi natarcia (ale takie same rozdarcia widzialem tez w RRD i cabrinie), systemy bezpieczenstwa ... niestety nie wiem jakie loop zaoferuje systemy ... my uzywalismy do niego baru slingshota .....
wiesz ale polityka osmieszania polskiej marki (notabene naprawde dobrych latawcow) nie wychodzi tobie na dobre .... wszyscy na forum juz wiedza ze oczy ci cabrinha zarosly ... a moze tylko takie stwarzasz pozory a dobrze wesz ze jest wiele latawcow ktore cabrinhe przerosly i sa od niej duzo lepsze zarowno jesli chodzi o jakosc jak i o cene ......mimo wszystko pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do zdrowia ..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości