Best Yarga Pro

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.
Ciastek
Kontaktowanie:

Post26 lis 2005, 10:53

Udalo mi sie poplynac juz na tym kajcie..
na 9 - moze jako pierwszy Polak;-)
Zapieprza jak dziki, mega szybki, nerwowy, ale tez stabilny.
Do trikow dla mnie az za nerwowy- ale zeby uczyc sie np jazdy na falach to kite ideal.

GURU 10.5
Latawiec: OZONE EDGE, C4, CATALYST
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 24 razy
Kontaktowanie:

Post26 lis 2005, 12:25

Ciastek pisze:Do trikow dla mnie az za nerwowy- ale zeby uczyc sie np jazdy na falach to kite ideal.

a próbowałeś go przestawić na pigtails'ach na "wolniejsze" ustawienie(linki tylne do wewnątrz kita)? lub/i dać mu krótki bar max 40-45cm? (pewnie taki będzie oferowany seryjnie) .

Ta charakterystyka dobrze wróży dla większych rozmiarów(13,15,17m) ,które są z natury spokojniejsze i wolniejsze(niektóre wolne aż "do bólu")

Napisz coś jeszcze ,jaką ma windę,hang time ,siły na barze,jak odpuszcza szkwały. :hand:

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post27 lis 2005, 22:08

i jak w tym Cape Town?

Ciastek
Kontaktowanie:

Post14 gru 2005, 12:55

Wczoraj drugi raz latalem best yarga pro 9 tym razem przpalowany i wmega szkwalistych warunkach.
Najpierw przy szkwale poszla linka- jak to naprawilem . Po paru minutach latania, poszla plastikowa koncowka baru:-).
Do szkwalistych warunkow trzeb miec wytrzymaly sprzet.. Nie dalo sie za dlugo poplywac wiec dalej mam mieszane uczucia do tego kite: na wave ridng zajebisty ale do freestyleu za nerwowy.
Winda i hangtime porownywalny do normalnej yargi wg mojego krotkiego testu

Wróć do „Recenzje & Opinie”