Damska kolekcja Cabrinha :)

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.
24SURFpl
Deska: Cabrinha
Latawiec: Cabrinha
Postawił piwka: 18 razy
Dostał piwko: 24 razy
Kontaktowanie:

Post17 lut 2013, 23:31

Dziewczyny, które szukają sprzętu dla siebie, w bardziej damskiej kolorystyce, do pływania pięknego girl's freeride tylko w trapezie i kostiumie wreszcie mają szansę go znaleźć :D
Cabrinha przygotowała pierwszy taki damski kite zestaw na rynku :idea:
Latawiec to specjalnie pomalowany model Cabrinha Switchblade - SIREN - w 4 wybranych rozmiarach: 6m, 8m, 10 mi 12m
Deska to cieńsza, bardziej miękka deska Caliber - XO - w 2 mniejszych rozmiarach: 129x39cm i 133x40cm

Obrazek

ObrazekObrazek

Obrazek

Obrazek

Narazie sprzedaliśmy kilka latawców i dwie deski...
Dziewczyny były zachwycone designem i tym, że w końcu mają latawiec i deskę w swoim "dziewczęcym klimacie" :D

Ciekawe jak wam się podoba i czy przydałoby się więcej modeli damskich desek i latawców :idea: :?:

garf83

Post19 lut 2013, 12:17

24SURFpl pisze:Dziewczyny, które szukają sprzętu dla siebie, w bardziej damskiej kolorystyce, do pływania pięknego girl's freeride tylko w trapezie i kostiumie wreszcie mają szansę go znaleźć :D

Czyli ze co? Jak spada temperatura wody i powietrza i trzeba ubrac pianke, to latawka nie lata? Sorry, nie moglam sie oprzec, ale pierwsze zdanie mnie rozbroilo :lol:

24SURFpl pisze:Dziewczyny były zachwycone designem i tym, że w końcu mają latawiec i deskę w swoim "dziewczęcym klimacie" :D
Ciekawe jak wam się podoba i czy przydałoby się więcej modeli damskich desek i latawców :idea: :?:

Szczerze nie znam nikogo, kto przy zakupie kite'a kierowalby sie designem jako podstawowe kryterium wyboru. Plywajace dziewczyny w tym wzgledzie sie za wiele nie roznia od facetow. Ok, nie lubie trupich czach na deskach, ale jak sprzet ktory bede chciala kupic bedzie tylko w danym modelu czarny, to nie polece do konkurencji tylko dlatego, ze ma bardziej "damskie" kolory.

Co do sprzetu Cabrinhi, o ktory pytasz... Deska - moze byc, ale szalu nie robi. Latawiec to pomylka. Po pierwsze, dlaczego wiekszosc "damskich" produktow jest rozowa??? Proponuje zrobic ankiete wsrod dziewczyn i zapytac jaki jest Twoj ulubiony kolor. Zaloze sie, ze rozowego nie bedzie w pierwszej trojce. Chyba ze grupa docelowa to 8-latki. A po drugie kompletnie mi nie lezy polaczenie rozowego z seledynowym. :hand:

Za to bikini - super :thumbsup: . Z kolekcji Letarte (Lisy - zony Peta C)? Czy zupelnie przypadkowe?

Jak dla mnie damski latawiec - nie jest za ciezki na barze, dobrze odpuszcza szkwaly. Damska deska - dobra regulacja padow (dziewczyny maja drobniejsze stopy).

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post19 lut 2013, 13:44

Jak dla mnie damski latawiec - nie jest za ciezki na barze, dobrze odpuszcza szkwaly. Damska deska - dobra regulacja padow (dziewczyny maja drobniejsze stopy).
:clap:
Poza tym to chyba pierwszy latawiec cabrinhy ktory mi sie podoba graficznie :lol: .Lubie kolorowe i pozytywne a rozowy to nie koniecznie damski kolor :wink:

Awatar użytkownika
harnaś
Deska: Aboards Z-series
Latawiec: Nobile 555 RRD Addiction
Postawił piwka: 23 razy
Dostał piwko: 9 razy

Post19 lut 2013, 15:17

rolnik pisze:
:clap:
Poza tym to chyba pierwszy latawiec cabrinhy ktory mi sie podoba graficznie :lol: .Lubie kolorowe i pozytywne a rozowy to nie koniecznie damski kolor :wink:

:thumb:

andrek
Deska: PocketAir/AirWave&Race/Bhoot
Latawiec: NOTUS Rev&Air
Postawił piwka: 16 razy
Dostał piwko: 12 razy
Kontaktowanie:

Post19 lut 2013, 19:08

kolorki fajne ;) :hand:
Obrazek

24SURFpl
Kontaktowanie:

Post24 lut 2013, 14:07

Już niedługo do Polskiego teamu Cabrinha dołączy .... oszałamiająca free/riderka z campingu CHVI ;)

Famay
Dostał piwko: 17 razy

Post24 lut 2013, 14:21

24SURFpl pisze:Już niedługo do Polskiego teamu Cabrinha dołączy .... oszałamiająca free/riderka z campingu CHVI ;)

A ja wiem o kogo chyba chodzi :thumb:

24SURFpl
Kontaktowanie:

Post06 kwie 2013, 21:51

Gdyby któraś z kajtujących Pań chciała dotknąć i popływać na Switchblade Iren zapraszamy do kontaktu z Zuzą Czaplińską, która obednie jeszcze kilka tygodni będzie przebywać w Egipcie w El Gounie w bazie Red Sea Zone :idea: ...
Wszystkim chętnym Zuza użyczy Switchblade 8 i 10m :D

Pływajcie dziewczyny i katujcie triki :thumb:

Valentine666
Postawił piwka: 11 razy
Dostał piwko: 3 razy

Post20 paź 2013, 21:48

A czy ktoś wie czy jakieś inne firmy (poza nobile i cabrinha) mają damskie deski ?

kiteandmore
Postawił piwka: 4 razy

Post20 paź 2013, 21:54

SU-2

kiteigor
Deska: Naish Monarch
Latawiec: Naish Pivot LE
Postawił piwka: 9 razy
Dostał piwko: 14 razy

Post20 paź 2013, 21:54

SU2 Prorider LDS, Naish Alana ( kite też Alana z różowym kwiatkiem ), Slingshot chyba ma, ale wątpię.

Valentine666
Dostał piwko: 3 razy

Post20 paź 2013, 22:11

kiteigor pisze:SU2 Prorider LDS, Naish Alana ( kite też Alana z różowym kwiatkiem ), Slingshot chyba ma, ale wątpię.

Dzięki za odp. :) znalazłam jeszcze damską Crazy Fly :D

unhooked
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 23 razy

Post20 paź 2013, 22:16

Valentine666 pisze:
kiteigor pisze:SU2 Prorider LDS, Naish Alana ( kite też Alana z różowym kwiatkiem ), Slingshot chyba ma, ale wątpię.

Best KB4Girls http://www.bestkiteboarding.com/en/kb4girls
North Soleil http://www.northkites.com/products/boards/twin-tips/soleil/
Shinn Phenomenal http://shinnusa.com/kiteboards/shinn-phenomenal-kiteboard
A nawet cala firma dla dziewczyn http://www.freugskiteboarding.com/

24SURFpl
Kontaktowanie:

Post05 lis 2013, 14:16

Poza kolorystyka latawce damskie to 100% normalny Switchblade.
Jeśli szukacie prezentu pod choinkę dla swojej dziewczyny, żony, to mamy kilka damskich Switchblade dostępnych od ręki :wink: :wink:

bartekk
Dostał piwko: 55 razy
Kontaktowanie:

Post05 lis 2013, 15:49

Valentine666 pisze:

F-One Acid HRD Girl :thumb:

Obrazek

Peace

Wróć do „Recenzje & Opinie”