p4w3l pisze:nie znam DOSa ale Bandit 2008 jest NAJ w 2 kategoriach, które są NAJ dla początkującego:
- mega stabilność - można w hardkorowych warunkach puścić bar, poczytać gazete, podłubać w nosie, założyć deske a on nie przepada
- sam wstaje z wody
evolutionVIII pisze:zapytaj Mevlane, czemu sprzedawał Bandita.
pozdro
p4w3l napisał:
nie znam DOSa ale Bandit 2008 jest NAJ w 2 kategoriach, które są NAJ dla początkującego:
- mega stabilność - można w hardcorowych warunkach puścić bar, poczytać gazetę, podłubać w nosie, założyć deskę a on nie przepada
- sam wstaje z wody
evolutionVIII napisał:
Widziałem co innego
Nomercy pisze:evolutionVIII pisze:zapytaj Mevlane, czemu sprzedawał Bandita.
pozdro
Ja sprzedałem Bandita, żeby kupić DOSa![]()
![]()
![]()
p4w3l napisał:
nie znam DOSa ale Bandit 2008 jest NAJ w 2 kategoriach, które są NAJ dla początkującego:
- mega stabilność - można w hardcorowych warunkach puścić bar, poczytać gazetę, podłubać w nosie, założyć deskę a on nie przepada
- sam wstaje z wody
evolutionVIII napisał:
Widziałem co innego
A ja przerabiałem na własnej skórze.
Nie wiem czy chciałbym drugi raz![]()
![]()
![]()
Jednak jestem uparty i zdeterminowany dlatego nie żałuję z perspektywy czasu![]()
![]()
![]()
No i oczywiście lubię wyzwania![]()
![]()
![]()
skoro nie przepada, a zdarza się to przy graniczne słabym wietrze, ew. podmuchach znaczy się to jest hardcore![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
prodegior pisze:a jak z restartem bandyty w słabych warunkach wiatrowych?na jutubie sa tylko filmiki pokazujace wstawanie przy silnym wietrze>
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości