pozdrawiam
http://www.polskastrefa.eu/ogloszenia/deska_su2_pilot_28126_12774.html
dzieki za informacje ale ten link jest po to zeby dobry człowiek ktory zechce mi udzielic odpowiedzi na pytanie zobaczył zdjecie tej dechy a pozatym ja mam juz taka deche (tylko na niej nie plywalem i pytam bo chce wiedziec na czym stoje)i kupilem ją za 800 zl w idealnym stanie.kowalm pisze:po 1 Ogłoszenie jest nieaktualne . Dane kontaktowe zostały usunięte przez ogłoszeniodawcę.
po 2 za 1100 to nawet u wenzla kite24.pl masz za tyle nowki na 2008r =.=
kaliman5ma pisze:dzieki za informacje ale ten link jest po to zeby dobry człowiek ktory zechce mi udzielic odpowiedzi na pytanie zobaczył zdjecie tej dechy a pozatym ja mam juz taka deche (tylko na niej nie plywalem i pytam bo chce wiedziec na czym stoje)i kupilem ją za 800 zl w idealnym stanie.kowalm pisze:po 1 Ogłoszenie jest nieaktualne . Dane kontaktowe zostały usunięte przez ogłoszeniodawcę.
DISKORELAKS pisze:kaliman5ma pisze:dzieki za informacje ale ten link jest po to zeby dobry człowiek ktory zechce mi udzielic odpowiedzi na pytanie zobaczył zdjecie tej dechy a pozatym ja mam juz taka deche (tylko na niej nie plywalem i pytam bo chce wiedziec na czym stoje)i kupilem ją za 800 zl w idealnym stanie.kowalm pisze:po 1 Ogłoszenie jest nieaktualne . Dane kontaktowe zostały usunięte przez ogłoszeniodawcę.
To i tak przepłaciłeś...
kaliman5ma pisze:DISKORELAKS pisze:kaliman5ma pisze:dzieki za informacje ale ten link jest po to zeby dobry człowiek ktory zechce mi udzielic odpowiedzi na pytanie zobaczył zdjecie tej dechy a pozatym ja mam juz taka deche (tylko na niej nie plywalem i pytam bo chce wiedziec na czym stoje)i kupilem ją za 800 zl w idealnym stanie.kowalm pisze:po 1 Ogłoszenie jest nieaktualne . Dane kontaktowe zostały usunięte przez ogłoszeniodawcę.
To i tak przepłaciłeś...
nie chcesz pomóc to sie nie udzielaj bo to co piszesz jest calkiem nie na temat cwaniaczku.ja ładnie prosiłem o pomoc a nie o jakieś daremne komentarze. bo chyba po to jest to forum żeby sobie pomagać .nieprawdasz?moze zaraz bedziesz mi błedy ortograficzne poprawiać co?
DISKORELAKS pisze:Po pierwsze - Nie cwaniaczku, bo nawet nie wiesz do kogo piszesz
Po drugie zobacz post wyżej - kolega proponuje ci zajrzeć na strone wenzela który oferuje deski z tego roku lub potestowe w cenie za ktorą Ty zakupiłeś swoją deskę
Po trzecie po to warto w przypadku niedoświadczonych ludzi zapytać się tu na forum kogoś kto zna się na rzeczy, przed kupieniem własnie takiej uzywki jaka Ty kupiłeś. Zastanawiam się czy brałeś w ogóle pod uwagę takie parametry jak szerokośc deski, długość, swoją wagę, latawce jakich bedziesz używał i gdzie itd..itd...
Nie mam zamiaru prawic ci kazań a już tym bardziej ortograficznych.
Forum jest po to aby uniknąć sytuacji w których ludzie porywaja się z motyka na slońce i często kupują sprzet nie mając pojecia o tym co kupują..
I wierz mi..nie jestem złośliwy...
Pozdro
Zacky pisze:...ale on juz ja kupil! A tu 3 posty o tym, ze przeplacil i o tym co "moglby" miec "jakby"/"gdyby".![]()
![]()
maski pisze:decha o ktora pytasz byla produkowana ladnych pare lat temu, wtedy byla ok, ale od tej pory sporo zmienilo zarowno technologicznie jak i outline, profile....do nowych konstrukcji ciezko porownywac -inna epoka
... czy jak jest mocna ? tego nikt ci nie powie bo nie wiadomo ile dostala
zrobiona jest z rowingu szklanego , epoxydu, airexu, krawedzie moga byc msf albo abs
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości