Michał03 pisze:Co sądzicie o Best Yarga 13m 2005r???
Michał03 pisze:Co sądzicie o Best Yarga 13m 2005r???
Ziomek. pisze:jedna ważna sprawa - model '05 "nie lata" bez 5tej linki![]()
serio - przypomina wtedy LOOPa SPITFIREtudzież jamochłona..
Maslak pisze:Powiem bardzo obiektywnie! NIELOT!!!! Zapytaj Adamo na priva to powie pare slow!!!Lepiej kup C-shapa innej marki albo jesli chodzi o besta to waroo!
Maslak pisze:Powiem bardzo obiektywnie! NIELOT!!!! Zapytaj Adamo na priva to powie pare slow!!!
GURU 10.5 pisze:Maslak pisze:Powiem bardzo obiektywnie! NIELOT!!!! Zapytaj Adamo na priva to powie pare slow!!!Lepiej kup C-shapa innej marki albo jesli chodzi o besta to waroo!
..owszem stanowczo, ale czy b. obiektywnie
![]()
![]()
![]()
...nic na to nie poradzę ,że byłem z tego kita bardzo zadowolony przez dwa sezonyi w warunkach w miare stalego wiatru , chetnie do niego wracam ,choć ogolnie na wiekszość waroonków wolę WAROO 2007.
.. ale nieważne, to już tak na dobrą sprawę historia![]()
..na tym przykladzie widać ,że rózne są potrzeby , preferencje i różne latawce pasują komuś lub nie!
PS: nie odczuwam zadnej potrzeby lansowania " historycznego "kite z przed dwóch lat
[ prawde mowiąc wisi mi to ,jak kilo kitu[a] na agrafce
] po prostu dobrze mi sie na nim plywalo i dalej plywa , that's all:lol:
tak na marginesie testowalem kiedyś niestarego Takoona Wook 12m czyli fajna wielkość [i to dopiero...#$%^%$#% ale nielotem bym go nie nazwał] ...więc szanujmy swoją odrębność, na szczęście nie wszyscy musimy pływac na tym samym
i bardzo dobrze i o to chodzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości