onzo pisze:chodzi ci o to, że stabilizują przy lądowaniach i jeszcze nie stracił przez to łękotek? Zawsze mi się wydawało, że pierwsze co leci jak się pływa w butach to właśnie kolana, szczególnie przy KL...
powiekipierwsze co leci jak się pływa w butach
onzo pisze:.. Zawsze mi się wydawało, że pierwsze co leci jak się pływa w butach to właśnie kolana, szczególnie przy KL...
onzo pisze:chodzi ci o to, że stabilizują przy lądowaniach i jeszcze nie stracił przez to łękotek? Zawsze mi się wydawało, że pierwsze co leci jak się pływa w butach to właśnie kolana, szczególnie przy KL...
onzo pisze:dzięki za wyjaśnienia.
Ziomek - nie pływałem (na kite), stąd pytanie. Zbieram się do butów od 2 sezonów, ale boję się właśnie o kontuzję. Możliwe, że to kwestia wpływania i wyuczenia głównie lądowań, ale... no cóż - kiedyś trzeba się może przekonać i przynajmniej przetestować...
Ziomek. pisze:co do GP - jakiś"spec" forumowy żywił "obawy" o MOC Youriego na BESTach w tym sezonie:![]()
..ja nie żywiłem.. ( ZNAM te latawce , podobnie jak znam SS Fuela 2012 i 2013 )
jedi1 pisze:onzo pisze:dzięki za wyjaśnienia.
Ziomek - nie pływałem (na kite), stąd pytanie. Zbieram się do butów od 2 sezonów, ale boję się właśnie o kontuzję. Możliwe, że to kwestia wpływania i wyuczenia głównie lądowań, ale... no cóż - kiedyś trzeba się może przekonać i przynajmniej przetestować...
a w strapach się nie boisz o kontuzje? Jedna noga wypadająca ze strapa to częsty powód poważnych kontuzji kolan na kite.
Ziomek. pisze:no i wreeeszieeee BEST ma również KRÓTKIE finy![]()
bo od jakichś 5ciu? lat długie dla mnie nie istnieją![]()
a zdobycie krótkich w naszym pięknym kraju graniczy z zakupem Fiata 125 pe 30 lat temu![]()
..tak że .. ten..
pzdr
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości