Nobile a Su

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.
Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post05 mar 2012, 19:47

- ASPIRYNA :idea: - jedna lub dwie przed sesją..
ja bym byl ostrozny . Kwas acetylosalicylowy hamuje cyklooxygenaze w plytkach krwi .Dwie tabletki aspiryny moga bardzo zaburzyc krzepniecie krwi . W razie urazu moze byc nieciekawie :hand: . Ale ja marzne wiec wyprobuje :wink: z jedna

Awatar użytkownika
acn
Kontaktowanie:

Post05 mar 2012, 20:36

A mi w ifs po miesiącu ostrego katowania pad się ubił i cały czas wypadała mi prawa stopa. Kargul miał to samo jak brał moją deskę. Docisk strapa na maxa nic nie dawał. Pamiętam Ziomek że jak kiedys do nas spłynąłeś(na MM) to rozmawialiśmy chwile o tym i powiedziałeś że też Ci się tak czasem dzieje. Ogólnie pady i strapy są genialne-nie pływałem w lepszych, ale musiałem je zmienić po tym jak przy lądowaniu wypadła mi stopa i uderzyłem nią w deske co skończyło się dużą bulwą na stopie która uniemożliwiła mi pływanie przez chyba 4 dni;(

pozdro

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post05 mar 2012, 22:01

rolnik pisze:. W razie urazu moze byc nieciekawie :hand: . Ale ja marzne wiec wyprobuje :wink: z jedna

..dwie to na - 20 C na 8 h jazdy po śniegu..
jedna wystarczy
a urazów trochę miałem, w tym "na Aspirynie" - i spoko ..

acn pisze:. Pamiętam Ziomek że jak kiedys do nas spłynąłeś(na MM) to rozmawialiśmy chwile o tym i powiedziałeś że też Ci się tak czasem dzieje.

to prawda
ale nie znam ŻADNYCH , w których to się nie zdarza :hand:
..w ogóle nie znam lepszych dla siebie :idea: ..mimo że jestem "dystrybutorem na Polskę" SP :idea:

pzdr

Wróć do „Recenzje & Opinie”