patron pisze: Tyle, że to akurat może dotyczyć każdego latawca bez wyjątku - zarówno Cabrinhe, SlingShota, Besta, Northa czy inne..
no chyba że masz C wtedy nie ma możliwości urwania bloczka
M_aciej pisze:patron pisze: Tyle, że to akurat może dotyczyć każdego latawca bez wyjątku - zarówno Cabrinhe, SlingShota, Besta, Northa czy inne..
no chyba że masz C wtedy nie ma możliwości urwania bloczka
kfiecien pisze: nawet byłem jedną z takich osób ale jak już uda się go sprzedać czuje się dużą ulgę niestety w portfelu też, no i jak strasznie mnie denerwowało to wyciaganie zalanego z wody
s0828 pisze:ale dla mnie na duży plus jest ich uroda
airman pisze:Hej Arek wiem wiem ze tego co pamiętam zacząłeś i zakończyłeś "przygodę" z Flysurferem mając jeden z najgorszych (patrząc z perspektywy czasu) moim zadaniem modeli. Nie dziwie Ci się że masz złe wspomnienia, bo też bym chyba takie miał gdybym zaczął tak jak ty.
Ale proponuje żebyś spróbował najnowsze konstrukcje Psycho4, Speed3. Wydaje mi się że twoje odczucia byłyby całkiem pozytywne.
Jurgen pisze:zgred pisze:fasjnie wyglądają slingshotowe po kilku pływaniach
Wygląd wyglądem a ani 1 jeszcze nie wymieniałem
ja mam pompowańca więc czy któryś z kolegów mógłby mi napisać co to znaczy, że kajt robi ogórasy?
parę linek uzdy robi "talię" lub ogórasa latawcowi.
Cukierek to pikuś w porównaniu z tym co nazywasz ogóraskiem.
wolnym jak mucha w smole pulse'em tylko ze jak nabierze 100 litrow wody to tachanie go na brzeg juz nie jest tak przyjemne, no i to rozplatywanie linek, kiedys rekord moj to bylo 1,5 h
Są wolnejak ktoś lubi podwójnego KL przy raily2blind to tak - są wolne, mi zupełnie wystarcza jak zrobi jednego
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości