Bardzo fajna latawka ,szybka, dobre czucie na barze - nie tak jak w ozonach, na których nic nie czuć. Ważę 70kg ,Pływalem na 10 i mniej wiecej przy 11-13 knts latawka troche przepada(trzeba nim troszke machac), nie stoi tak w zenicie stabilnie jak ozone light instinct 2009, ktory mialem okazje przetestowac.Ale przy silniejszym wietrze jest zajebiscie...
Hej mam pytanko w sprawie 555, przechodzenia za głowę i swobodnego spadku. Otóż dziś pierwswzy raz rozłożyłem 555 12m (zapakowany ze sklepu) i niestety zauważyłem ten motyw ze spadkiem - wiało nierówno koło 12 węzłów. Czy ktoś wie jak dpasować długość linek przy takich warunkach , żeby kite nie spadał? Dodam, że spadałjak był w zenicie oraz że całkiem fajny na halsie Ziomek można u ciebie wziąć lekcję w wake u kogoś kto pomógłby mi zrobić porządek z tym kitem? dzięki
jeszcze dwa pytanka do 555 1. Jak można zmieniać długość środkowych linek bo tak jak widzę kilka możliwości zmiany przy linkach sterowania czy to przy barze czy przy latawcu to nie widzę przy środkowych linkach. 2. Jaki jest mniej więcej zakres 12 m2? bez i z przedłużkami Z góry dzięki za pomoc pozdr
Witam nie wiem czemu ale mam spory problem z postawieniem nhp z wody. Nie wiem czemu ale nie zawsze chce przechodzić z pz do okna wiatrowego. Może chodzi o ta piąta linke, jak ją wykorzystać ? Pozdrawiam