Cabrinha
2011
Crossbow siły na barze mniejsze (nigdy nie był tak lekki na barze, SZOK!) niż w Swicthblade i Convert
Choć convert będzie szybszy.
2010
Switchblade wygrywa przy twoich założeniach
2009
Switchblade wygrywa przy twoich założeniach
Crazy Horse pisze:Cabrinha
2011 Crossbow siły na barze mniejsze (nigdy nie był tak lekki na barze, SZOK!) niż w Swicthblade i Convert
maxhill pisze: ... w tym roku skusilem sie na RRD Obsession. zobaczymy co z tego polaczenia na koniec sezonu wyjdzie...
robi pisze:paralizator pisze:maxhill pisze:no wlasnie bylem ostatnio na testach na CH6. mam te same co Ty. kite nie do konca wydaje sie byc stabilny, potrafi przeleciec za plecy i potrafi przepasc. ostatnio w niedziele zdazylo mi sie to 2-3 razy i dodatkowo przelecial przez plecy. cos nie tak
Jeżeli kite przelatywał Ci przez plecy to pop prostu musi być źle strymowany. Ja mam obsesion 2010 pływam nią na zegrzu(dosyć wymagający zbiornik, stabilny kite to podstawa) i mi nic nie przepada ani nie spada.
Dokładnie - kite co najwyżej musiał być źle strymowany. Na obsession pływam 3 lata i nigdy mi nie spadł za plecy a także nie przepada (linki nośne trzeba ustawić na środkowy supełek i ewentualne kontrolować czy się nie wydłużają).
Co do stabilności to wydaje mi się podobna jak w SS Rally z tym że obsession znacznie szybsze (z zastrzeżeniem że bezpośrednio porównywałem 12Rally z 10,5 obsession).
robi pisze:paralizator pisze:...
Co do stabilności to wydaje mi się podobna jak w SS Rally z tym że obsession znacznie szybsze (z zastrzeżeniem że bezpośrednio porównywałem 12Rally z 10,5 obsession).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości