Pinio pisze:
A poważnie obsession jest ok. i można polatać jak ktoś lubi![]()
Jednak mistrzem jest addiction w rozmiarze 9m. Ale z tego co mi wiadomo
ten latawiec w Polsce tylko jeden i Pan który odemnie go odkupił i wykorzystuje jego właściwości na maxa
RAFAŁ pisze:.. i nie było to 1,5 metra jak niektórzy![]()
Pinio pisze:Ale to tylko kite jest tu Pan który lata naprawdę tylko na innym sprzęcie pzdr![]()
Dużo wiatru i wracajmy do tematuAloha
Pinio pisze:Z wysokością lotów nie jest najgorzej![]()
A poważnie obsession jest ok. i można polatać jak ktoś lubi![]()
Jednak mistrzem jest addiction w rozmiarze 9m. Ale z tego co mi wiadomo
ten latawiec w Polsce tylko jeden i Pan który odemnie go odkupił i wykorzystuje jego właściwości na maxa
lockin pisze: Ostatnio na spocie w niedzielę kolega zauważył że linki dynemy w nowym barze (bo cóż by innego) wydają dzwięk podczas pływania przypominający rozcinanie powietrza i faktycznie gdy mijałem kolege Kube to jest to słyszalne z 5-10m.
lockin pisze: Zauważyłem również że nowy materiał na nowym latawcu MK3 w stosunku do mojego starego HT2 jest całościowo grubszy/sztywniejszy co wychodzi podczas zwijania szmaty do plecaka (sprawdzane wczoraj). Być może jest to także związane z tym że latawiec jest nowy lub dodatkami dakronu przy krawędzi spływu.
luzszymon pisze:Czy z uwagi na zmianę konstrukcyjną w nowym barze, jest teraz opcja podpięcia leasha do 1 linki mocy tak żeby leciało to przez bar (w oplocie)?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości