peg pisze:byłoby to byś zaczął handlować inną marką...
chyba coś przegapiłeś

Ziomek. pisze:
nie może przecież pozostać tak, że jest ich najwięcej na spotach w PL i nie tylko![]()
RAFAŁ pisze:Ziomek. pisze:
nie może przecież pozostać tak, że jest ich najwięcej na spotach w PL i nie tylko![]()
Z tym to się nie zgodze w tamtym roku pływałem w kilku miejscach i tego
BESTA wcale tak dużo na spotch niema.
Pszczyna większość Ozone
Resko większość Cabrinha i Naish
Grzybowo większość Cabrinha
Sulejów akurat trafiłem na samą Cabrinhe ale podobno więcej Flysurferów
Zegrze wszystkiego po trochu
Domaniów to samo
W Pucku to samo
W Rewie też nie zauważyłem żeby Besta było najwięcej
W krynicy akurat była tylko Cabrinha
Na Małym Morzu napewno Besta niema najwięcej
Na Eco to jedyne miejsce gdzie najwięcej Besta
Chyba pływam w złych miejscach
los bizonos pisze:Myśle że gdyby zmienić znaczek na waroo na jakiś mega lansiarską inną firme to by był najlepszym kitem na świecie
onzo pisze:Może i masz sporo racji, chociaż mnie się wydaje, że sporo ludzi kupuje sprzęt z wyższej półki bo nie chce wyrzucać w sumie podobnej kasy na sprzęt o niepewnej jakości/możliwościach itp...
Ze sprzętem na stoku to jest tak, że albo się wypożycza topowe slalomki albo miękkie narty dla początkujących (bo wypożyczalnie jakoś z reguły mają albo sprzęt z wyższej półki albo ten najbardziej zajechany "dla początkujących"). Bardzo często widzę przeciętnego polaka (Pan ok 40-50lat z brzuszkiem i ok 100kg wagi) na stoku na super nartach ze średnią techniką. Czemu? A dlatego, że jakby chciał inną nartę to by była dla niego za miękka. Tyle. Tak samo ze sprzętem na kite. Jak już kogoś stać to woli kupić coś pewnego i dobrego. Bogaci nie kupują fiatów. Ponieważ młodzi nie mają tyle kasy - kupują Waroo. Rozsądny wybór w niezłej cenie.
peg pisze:los bizonos pisze:Myśle że gdyby zmienić znaczek na waroo na jakiś mega lansiarską inną firme to by był najlepszym kitem na świecie
Co do tego fragmentu się nie zgodzę. Właśnie dzięki Ziomkowi BEST w Polsce jest nie tylko marką postrzeganą jako LANSIARSKA ale i LAMERSKA i jeszcze trochę czasu siania takiej megawkurzającej marketingowej papki i nikt w stronę Waroo nie spojrzy a szkoda...
Ps - w ubiegłym roku w Rewie widziałem jednocześnie max 3 BESTy - w tym dwa moje
onzo pisze:Może i masz sporo racji, chociaż mnie się wydaje, że sporo ludzi kupuje sprzęt z wyższej półki bo nie chce wyrzucać w sumie podobnej kasy na sprzęt o niepewnej jakości/możliwościach itp...
peg pisze: i jeszcze trochę czasu siania takiej megawkurzającej marketingowej papki i nikt w stronę Waroo nie spojrzy a szkoda...
los bizonos pisze: ..BESt lansiarski ja myślałem że to kity dla biedaków i pedałów....![]()
los bizonos pisze:
Ja tam nie słyszałem ani nie przeczytałem nigdy nigdzie że Ziomek mówił że waroo jest najlepszei to nie on zaczął ten temat...
![]()
PS: zobacz w dziale recenzje i w głównym kto robi najwiekszy marketing na forum: sling,ozone, cabrina pisząc o swoich że to mega rewolucja i że ogólnie najlepsze.... o bestach jest może jeden temat![]()
peg pisze:Co do tego fragmentu się nie zgodzę. Właśnie dzięki Ziomkowi BEST w Polsce jest nie tylko marką postrzeganą jako LANSIARSKA ale i LAMERSKA i jeszcze trochę czasu siania takiej megawkurzającej marketingowej papki i nikt w stronę Waroo nie spojrzy a szkoda...
Von Belka pisze:
Dla mnie możesz pływać nawet na rajstopach babci jak potrafisz.....
peg pisze:..jeszcze trochę siania takiej megawkurzającej marketingowej papki ..
Ziomek. pisze:..ile mówisz Peg że masz tych BEST'ów![]()
![]()
Ziomek. pisze:ale nie broń choćby "klepać na forum" tym którym bez różnicy "jakie rajstopy"![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości