maski pisze:jeszcze fotki su2 oldwood rokokoko
do tej dechy wymagany strój to frak i cylinder
BraCuru pisze:Cygański król pisze:Deska to deska ma wyglądać fajnie i dobze pływać a nie udawać titanica...
quote]
Wyobraz sobie, ze w zyciu nie plywales na tak dobrej desce...
BraCuru pisze:Producent prosil mnie abym wycisnal z niej ile sie da, i traktowal jak kazda inna deske. Chcialem zabrac oddzielny pokrowiec ale Karas zazadal, aby zrobic rzeczywisty test - wiec nie biore pokrowca![]()
....
wypada tylko życzyć
by TEN egzemplarz wytrzymał dłuej niż jednego kiteloopa![]()
jak to było z poprzednim "wypasem" SU-2 aka : LIGHEST BOARD :wink
BraCuru pisze:wypada tylko życzyć
by TEN egzemplarz wytrzymał dłuej niż jednego kiteloopa![]()
jak to było z poprzednim "wypasem" SU-2 aka : LIGHEST BOARD :wink
Celna uwaga- wyglada na to, ze to byl wypadek przy pracy bo wersja drewniana wytrzymala raczej rzadko spotykane warunki (wiatr ponad 100km/h, ladowania z duzych wysokosci, pare super power kiteloopow wyladowanych na plasko
no i ucieczki przed 5 metrowymi falami
![]()
Aby nie byc goloslownym zapraszam do:
http://www.kiteportal.pl/galerie/thumbnails.php?album=810
Nie bede sie wiele rozpisywal bo i tak kazdy ma swoje zdanie, umiejetnosci, doswiadczenia i gust.
Deska przeznaczona dla dobrze oplywanych klientow, ktorzy wiedza co maja pomiedzy nogamiJesli nie czuje sie roznicy miedzy Nobile 555 a 666 to znaczy, ze naprawde nie warto wydac nawet zlotowki na drewniane su2. To tak jakby poczatkujacemu narciarzowi na Puchatku zalozyc zawodnicze gigantowki i zapytac o wrazenia z jazdy...
Osobiscie nie chcialem testowac innych desek od momentu kiedy sie na niej rozplywalem.
Po 2 tygodniach wozenia w samochodzie (bez pokrowca) i jedynie 3 dniach na wodzie deska wyglada zaskakujaco dobrze. Spodziewalem sie widocznych uszkodzen np po wjezdzaniu na piaszczysta plaze. Uwazam, ze mozna ja traktowac zupelnie jak normalna deske a od czasu do czasu oddac ja do "polerki".
Teraz nic mi nie pozostalo jak tylko zacisnac pasa i odlozyc troche wiecej oszczednosci niz planowalem za nim objezdzilem te cudo...
adalien pisze:
chciałem zauważyć że na tych pięknych deskach zostały źle zamontowane strapy ....nie wiem co to za supermen skoro mu to nie przeszkadza w pływaniu ......ale owszem są piknę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości