KU PRZESTRODZE WRZUCAM TU RÓWNIEWŻ MÓJ WPIS, WCZEśNIEJ W ZRÓB TO SAM/NAPRAWA SPRZETU
Testowałem trapez Mystica Warrior II cały dzień i wydał mi się idealnym trapezem, więc zakupiłem Warriora III. Niby wszystko ok ale...
1. po ostrzejszej wytyrce mimo wszystko podjeżdża do góry i chyba nic sie na to nie poradzi, ale to jest nic w porównaniu z tym że...
2. w ciagu miesiąca lub ciut dłużej trzy razy mi sie wypiął/rozpiął w trakcie pływania chodzi mi o system clickerbar
pod gumką pomiędzy tymi czerwonymi dyngsami do zwalniania systemu jest śrubka która podobno służy do regulacji jak mocno clickerbar jest trzymany;
próbowałem ją przekręcić ale za h nie dało rady jej ruszyć;
w abc powiedzieli reklamacji nie podlega

bo to taki urok tego systemu, a że sruby nie moge ruszyć to wina słonej wody i zapieczenia, zaproponowano mi wymiane haka za 150pln

sugerując klasyczną zapinke; nosz k...mać zajebiście

tyle kasy, trapez miesiąc czasu i wymiana haka

dodatkowy koszt
po wielu nieudanych próbach ruszenia śrubki zaniosłem to cacko do ślusarza, który nie bez kłopotów ale dał rade

najpierw urwał łeb z kawałkiem śruby, aż w końcu wykręcił pozostała resztę śrubki
w związku z powyższym moje pytania są następujące:
- czy na pewno owa śruba służy do regulacji, gdyż wielu zapytanych regularnie pływających ludzi ode mnie dowiedziało sie o istnieniu tej śruby i nigdy sie nie spotkali z takowym problemem?
- czy komuś zdarza sie wypinanie tego clickerbara czy jak go zwą?
- czy ktoś zna wymiar tej śrubki, średnica podobno 4mm, ale długość
- czy pod śrubą macie podkładke? bo jak chłopaki na warsztacie wzieli to gówno w obroty to straciłem z nim kontakt wzrokowy
- czy macie jakieś patenty żeby ten szjet nie wyskakiwał?
O nożyku do linek nie wspominam, bo miejsce i sposób jego mocowania to kpina, dawno zgubiony
Z gory dzięki za wsazówki i rady, pzdr