slawek pisze:a co z deska wave? podobno su-2 cos robi w tym kierunku?
BraCuru pisze:
Takze obiektywnie nie spodziewam sie aby SU2 wypuscilo komercyjny model wave do kwietnia, maja.
Dam znac jak potestuje pierwsze egzemplarze.
BraCuru pisze:Uginanie sie pokladu pod stopami to problem steropianowego rdzenia.
Do desek surfingowych nie jest wymagany tak twardy jak w kajtowych. Ale nawet steropian budowlany ugnie sie pod ciaglymi impulsami.
Jest na to proste i genialne rozwiazanie o ktorym dowiedzialem sie od Karasia. Na razie nie moge tego sprzedac ale na 100% problem ten bedzie wyeliminowany![]()
![]()
slawek pisze: pewno takie: honeycomb core stosowane od jakiegos czasu w jachtach i nie tylko
GURU 10.5 pisze:...wiadomo, wszystko rodzi się w bólu, ale byłoby super gdybyśmy mieli prawdziwą deskę wave rodzimej produkcji
![]()
przemass pisze:Z tego co wiem to będziemy mieli...nie jedną
BraCuru pisze:przemass pisze:Z tego co wiem to będziemy mieli...nie jedną
Wiem, wiem![]()
Mam nadzieje, ze Xenonik bedzie do potestowania u Ciebie. Jaką ma roboczą nazwę - może Globina?
Czy to bedzie pure unstrap czy ze wstretnym zbrojeniem na olowiane inserty, sruby i inne zbedne akcesoria zniewalajace rajdera![]()
![]()
Smokie tez nie próżnuje i cos tam po kryjomu rzezbi w Portugalii![]()
Trzymam kciuki za udaną produkcję i satysfakcjonującą sprzedaż.
PS.
Mialem nadzieje, ze Karas jako pierwszy wyjedzie na rynek z polską wavowka. Niestety troche sie spóźnia![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości