kryzys pisze:zaraz bedzie riposta od zioma ale coz....
dyskujse czas zaczac
ripost dla anonimowych frajerzyn
z kontem założonym przedwczoraj nie udzielam

kryzys pisze:zaraz bedzie riposta od zioma ale coz....
dyskujse czas zaczac
peg pisze:
a temat Panie Kolego jest o REBELU 2010.... 6-8 lat to PRZEPAŚĆ w historii kite i ktoś tak doświadczony jak Ty powinien chyba o tym wiedzieć by nie chwytać się tak irracjonalnych a właściwie głupkowatych argumentów...
Ziomek. pisze:evolutionVIII pisze:Oczywiście nie kwestionuję tego co piszesz - powtarzam tylko, że w naszych kite'ach nic się nie dzieje i jestem przekonany że NKB szybko zareaguje na problem który poruszyłeś.
to opowiem - bo raczej nie przypomnę Tobie (ani Pegowi)
że NORTH 2002, 2003 i 2004 miał TURBO problemy z rozwalającymi się kajtami
GDZIE i KIEDY ta reakcja![]()
Ziomek. pisze:peg pisze:
a temat Panie Kolego jest o REBELU 2010.... 6-8 lat to PRZEPAŚĆ w historii kite i ktoś tak doświadczony jak Ty powinien chyba o tym wiedzieć by nie chwytać się tak irracjonalnych a właściwie głupkowatych argumentów...
nieudolnie naciągnięta riposta
MOJA odpowiedź była przyznasz MOCNO jednak W temacie:Ziomek. pisze:evolutionVIII pisze:Oczywiście nie kwestionuję tego co piszesz - powtarzam tylko, że w naszych kite'ach nic się nie dzieje i jestem przekonany że NKB szybko zareaguje na problem który poruszyłeś.
to opowiem - bo raczej nie przypomnę Tobie (ani Pegowi)
że NORTH 2002, 2003 i 2004 miał TURBO problemy z rozwalającymi się kajtami
GDZIE i KIEDY ta reakcja![]()
odpowiedziałem dość dobitnie
acz przyznam NIEWYGODNIE
"evolutionowi" na Jego argument
iż "NKB "zapewne" szybko zareaguje na problem"
no więc POKAZAŁEM że NIEKONIECZNIE W OGÓLE reaguje
do widzenia, ślepa gienia..
Ziomek. pisze:nieudolnie naciągnięta riposta
Ziomek. pisze:odpowiedziałem dość dobitnie acz przyznam NIEWYGODNIE "evolutionowi" na Jego argument iż "NKB "zapewne" szybko zareaguje na problem" no więc POKAZAŁEM że NIEKONIECZNIE W OGÓLE reaguje
Ziomek. pisze:3 dolary taniej
peg pisze:gdy Waroo 13m 2008 u Ciebie kosztowało w okolicach 5 tyś ja kupiłem w juesej za 2100 pln z przesyłką
gr8 pisze:Nie przypominam sobie, zeby dolar wtedy tak dobrze stal![]()
peg pisze:gr8 pisze:Nie przypominam sobie, zeby dolar wtedy tak dobrze stal![]()
Sięgnij pamięcią. Dolar był w okolicach 2,1 pln a ja zapłaciłem 1008 dolarów - za KOMPLET latawiec 13m + bar razem z przesyłką międzynarodową. Da się?
Teraz nie ma już takich różnic - dolar nie kosztuje w okolicach 2,1 pln...
prodegior pisze:no Ci powiem Peg ze przeplaciles-ja dalem za komplet 13m 08 ok 700 $ z przesylka...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości