MArcinBe pisze:ale Camel foto pstryknal....
Mi sie wydaje że to ci beachboysi specalnie go wywrócili na drugą stronę, żeby napinacze na kiteforum mogli troche popluć na besta

MArcinBe pisze:ale Camel foto pstryknal....
patron pisze: A wydawało mi się, że podobno besty od 2007 roku się nie inwertuja już
Ziomek. pisze:patron pisze: A wydawało mi się, że podobno besty od 2007 roku się nie inwertuja już
ważne, że głowa ci nadal inwertuje
można takich fotek napstrykac setki. I co z tego?
Wasze komentarze o inwertowaniu nie mają nic wspólnego z tym zdjęciem
Ten Nemi mógł co najwyżej spaść z powodu braku wiatru lub umiejętności ridera, przewinąć się i tak złapali go beach boye
ten latawiec praktycznie NIE inwertuje
warunkach agresywnych 10 węzłów żaden
MArcinBe pisze:Wasze komentarze o inwertowaniu nie mają nic wspólnego z tym zdjęciem
ale ktore komentarze?
Ten Nemi mógł co najwyżej spaść z powodu braku wiatru lub umiejętności ridera, przewinąć się i tak złapali go beach boye
pewnie tak bylo, ale:ten latawiec praktycznie NIE inwertuje
chyba chciales napisac 'teoretycznie', bo to zdjecie pokazalo... tzw. "praktyke"warunkach agresywnych 10 węzłów żaden
Ziomek mnie olal jak go o to spytalem, niestety nie jestem na jego poziomie wiedzy o kajcie, wiec moze ty mi wytlumaczysz po czym poznajesz, ze tam bylo 10 wezlow? (aha, nie 10, tylko max 10)
tylko PRZEWINIĘCIE
Podsumowując - jeśli chciałeś wywołać "burzę medialną"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości