Deski Nobile Kiteboarding 2016

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.
ss7pro@gmail.com
Dostał piwko: 8 razy

Post30 lis 2015, 23:37

A tutaj apropo solidnego wykonania nowych padow 2016, tak to wyglada po dwoch tygodniach plywania dzien w dzien :pp

12312398_10208384450675276_974761433_n.jpg
12312398_10208384450675276_974761433_n.jpg (53.66 KiB) Przejrzano 4552 razy

Dobrze ze akurat siadlo dopiero pod koniec wyjazdu :p

seba76
Deska: Nobile NHP/50Fifthy
Latawiec: Cabrinha/North/Wainman
Postawił piwka: 11 razy
Dostał piwko: 4 razy
Kontaktowanie:

Post01 gru 2015, 01:44

Mr T.Paszkows... z tego co pamiętam sam pływałeś na Nobilu nie wspominając o Clash i to nie tak Dawno - co do Popa w NHP i twoich proroczych Zdjęć - Popa ma 50fifty najpotężniejszego z całej kolekcji - co do twoich padów - Pływam dokładnie na tych samych padach co drugi dzień i jak złożysz i dokręcisz pady tak jak to powinno mięć miejsce to ząbki Ci się nie zniszczą / nie odkształcą nie zgubisz finów,śrubek itd spokojnie przepływasz swoje 2 tygodnie w Brazylii - Jeżeli uważasz że jest coś nie tak - zawsze możesz złożyć reklamacje w Nobile.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ss7pro@gmail.com

Post01 gru 2015, 12:29

:?: A ty dalej nie rozumiesz :) Ja pisalem ze NHP zbyt mocno sie poddaje co widac na zdjeciu jak to nazwales proroczym. Nie pisalem nic o jakosci pop (ze jest slaby czy dobry). Pokazalem tylko ze to co jest w broszurce procudenta ni jak ma sie do tego jak ta deska pracuje na wodzie. A przypominam ze NHP to jest deska pozycjonowana pod freestyle i nie powinna sie tak odksztalcac.

Co do padow to plywam od roku na podobnych innego producenta i tam sie nigdy takie cos nie wydarzylo :p

Ps: Polecam troche luzu bo to jest forum jest do wymiany pogladow a nie spiny.

seba76 pisze:Mr T.Paszkows... z tego co pamiętam sam pływałeś na Nobilu nie wspominając o Clash i to nie tak Dawno - co do Popa w NHP i twoich proroczych Zdjęć - Popa ma 50fifty najpotężniejszego z całej kolekcji - co do twoich padów - Pływam dokładnie na tych samych padach co drugi dzień i jak złożysz i dokręcisz pady tak jak to powinno mięć miejsce to ząbki Ci się nie zniszczą / nie odkształcą nie zgubisz finów,śrubek itd spokojnie przepływasz swoje 2 tygodnie w Brazylii - Jeżeli uważasz że jest coś nie tak - zawsze możesz złożyć reklamacje w Nobile.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

seba76
Kontaktowanie:

Post01 gru 2015, 13:53

A ty dalej nie rozumiesz :) Ja pisalem ze NHP zbyt mocno sie poddaje co widac na zdjeciu jak to nazwales proroczym. Nie pisalem nic o jakosci pop (ze jest slaby czy dobry). Pokazalem tylko ze to co jest w broszurce procudenta ni jak ma sie do tego jak ta deska pracuje na wodzie. A przypominam ze NHP to jest deska pozycjonowana pod freestyle i nie powinna sie tak odksztalcac.

Co do padow to plywam od roku na podobnych innego producenta i tam sie nigdy takie cos nie wydarzylo :p

Ps: Polecam troche luzu bo to jest forum jest do wymiany pogladow a nie spiny.

Odpowiadam Ci na Pełnym Luzie bez żadnej Spiny twoje zdjęcie poglądowe to dla mnie Absurd - Opisy w katalogu jak Najbardziej sie Zgadzaja ( siedzi nad tym Grupa Riderow , Producent itd ) a NHP jest all round deska freeride/freestyle - co do twoich padów Skręć prawidłowo a nie będziesz narzekał. Pozdro. :thumbsup:

ss7pro@gmail.com

Post01 gru 2015, 15:30

seba76 pisze:

Odpowiadam Ci na Pełnym Luzie bez żadnej Spiny twoje zdjęcie poglądowe to dla mnie Absurd - Opisy w katalogu jak Najbardziej sie Zgadzaja ( siedzi nad tym Grupa Riderow , Producent itd ) a NHP jest all round deska freeride/freestyle - co do twoich padów Skręć prawidłowo a nie będziesz narzekał. Pozdro. :thumbsup:

Ale mi tylko chodzi onto zebys napisal merytorycznie dlaczego to zdjecie jest absurdem ? Ono dokladnie pokazuje jak bardzo NHP sie wygina przy POPie :)) Masz na to jakis techniczny kontrargument ?

seba76
Kontaktowanie:

Post01 gru 2015, 15:37

Nie baw się w Macierewicza na Forum - nie mam czasu na absurdy - Pozdro

ss7pro@gmail.com

Post02 gru 2015, 11:47

seba76 pisze:Nie baw się w Macierewicza na Forum - nie mam czasu na absurdy - Pozdro

Nie na jak to merytoryczna dyskusja :)

Awatar użytkownika
Kosa1337
Deska: su-2, spleene
Latawiec: ozone, NKB
Postawił piwka: 2 razy
Dostał piwko: 2 razy

Post02 gru 2015, 15:54

Jedyne wyjaśnienie jakie mi sie nasuwa to NHP 2016 najlepszą deską jest i nie może być inaczej! Jak toś wydaje tyle kasy to musi być zadowolony;) ale poważnie jakie odczucia z pływania? Ma tego popa czy nie ma, moim zdaniem ten wątek to najlepsze miejsce do wyrażenia swoich obaw oraz opinii na jej temat. Forum to nie fabryka cukierkowych postów!

Awatar użytkownika
dpacior
Latawiec: dmuchawiec, wiatr....
Postawił piwka: 22 razy
Dostał piwko: 14 razy

Post15 gru 2015, 18:25

A mógłby się ktoś wypowiedzieć na temat tych padów?
Trzymają stopę, porządnie czy tak jak we wcześniejszych rocznikach?

Wróć do „Recenzje & Opinie”