Cabrinha 2016

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.
Awatar użytkownika
ls84
Deska: Clash 2.0 138
Latawiec: Bandit Cronix Best
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 5 razy

Post19 lis 2015, 14:00

24SURFpl pisze:hmmm, ulubione pytanie wszystkich, którzy zostali poproszeni o odpowiedź na nie :wink: :idea:

Wiem ze niestety pytanie tendencyjne.... Ale majac rozmiarówke OpenC w tej chwili 10m i 12m szukam czegos do kompletu (zastąpienia ewentualnie 12m jak sie uda). Waga niestety mało pod kite bo kolo 100kg. Pytam o wiatr bo nie chce dublowac swojej 12stki w 90-95% ale mam dosc wypadow gdzie niestety z moja waga brakuje mi tego metra dwoch do szczescia (czy 2 wezłow wiecej) a niestety w moim modelu rozmiarówka konczy sie na 12 ;/

Potrzebuje zwrotnego szybkiego kite'a z możliwie dobrym dołem i mocnym ciagiem na moje kg... ciezko ocenic 14m bez plywania ale opinie FX mi pasują i nowy bar jest tez genialny wiec kusi... Z tego co poszukalem, poczytalem kite wydjade sie naprawde "zywy" jak na 14m i cechy ma takie jakich szukam BTW filmik jak kreci 14m https://www.youtube.com/watch?v=nYXvkMX4_aw

Wróć do „Recenzje & Opinie”