przybysz pisze:Fajnie fajnie tylko o co wam chodzi z tymi butami ludzie.Po co do bekroli buty co to jest teraz za chora faza?I niech nikt mi nie wmawia ze nie da sie w padach robic trikow na pałerze
stachu pisze:Z powyższych odpowiedzi wychodzi mi, że warto jeszcze trochę popływać w kapciach - dzięki za rady
Przeczytałeś całość wątku? Czy boli Cię, że w pierwszym poście pojawia się tylko backroll,raley i (już?! - chora faza...) buty?
Myślałem, że przedstawiony przeze mnie w pierwszym poście opis sytuacji daje do zrozumienia, że tu bardziej chodzi o nową rozwojową deskę i odpowiednie jej "okucie" (kiedyś na pewno w buty - obecnie - PEWNIE NIE) , a nie tylko o kupienie butów na siłę ("do bekroli").
Po to się na forum PYTAM co i jak z butami / deską, żeby właśnie uniknąć komentarzy na temat "chorej fazy" - gdzieś chciałbym się dowiedzieć

I wiesz co? Są goście (prezentujący mega-poziom umiejętności), którzy bez szydery i rzeczowo potrafią odpowiedzieć, że z butami lepiej poczekać i doradzić coś na temat deski. (Także poza tym forum, nawiasem mówiąc..)
Szacun dla Was, że potraficie spokojnie odpowiedzieć na pytanie kogoś pływa krócej i gorzej

Wracając do tematu - da się gdzieś na Półwyspie przetestować deski Slingshota? Odnośnie reszty mam już rozeznanie