bez spiny Panowie, każdy ma swoje gusta, jeden lubi to drugi co innego. Ja zrobiłem neutralny temat, a nie żeby się "cisnąć".
Mam 190 cm, waga 96. także 136 w górę, ale czy nie będzie przeszkadzać większa np. 138 w większym wietrze?
kiteigor pisze:bez spiny Panowie, każdy ma swoje gusta, jeden lubi to drugi co innego. Ja zrobiłem neutralny temat, a nie żeby się "cisnąć".
Mam 190 cm, waga 96. także 136 w górę, ale czy nie będzie przeszkadzać większa np. 138 w większym wietrze?
Ziomek. pisze:
inna prawda jest taka, że miną lata świetlne, zanim f-one zrobi choćby zbliżoną deskę..
zresztą - co tu dużo gadać o lądowaniach![]()
peace
jedi1 pisze:kiteigor pisze:bez spiny Panowie, każdy ma swoje gusta, jeden lubi to drugi co innego. Ja zrobiłem neutralny temat, a nie żeby się "cisnąć".
Przy takiej wadze to bierz największą jaka będzie z danego modelu.
bartekk pisze:Napisałem wpełni obiektywną opinię na temat tej deski, sam zresztą potwierdziłeś że tak jest...
kiteigor pisze:ponawiam, czy nie będzie problemu z większą deską na większym wietrze?
Kubs0n pisze:Pinio pisze:RRD Placebo nie chlapie jest miękka i można nią jeździć po plaży jest bardzo bardzo wytrzymała
Rozumiem że w ABC zalegają niesprzedane sztuki ,ale przez 3 ostatnie lata testowałem wiele desek tym PLACEBO intensywnie co roku w szkółce, ta deska to jest przypał...
Pinio pisze:Kubs0n pisze:Pinio pisze:RRD Placebo nie chlapie jest miękka i można nią jeździć po plaży jest bardzo bardzo wytrzymała
Rozumiem że w ABC zalegają niesprzedane sztuki ,ale przez 3 ostatnie lata testowałem wiele desek tym PLACEBO intensywnie co roku w szkółce, ta deska to jest przypał...
Bo pływać to trzeba umieć nawet na RRD
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości