NOWY CORE GTS 2

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.
Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post30 lip 2012, 14:43

Pinio pisze:
Smokie pisze:Napisać z pewnością można że jak zwykle jest to precyzyjna niemiecka robota

To je robią w RFN czy ChRL :?:

Na Sri Lance je robią :) Zresztą Northy też zaczeli robić w tej samej fabryce :)

Awatar użytkownika
IQM1
Deska: Nobile NHP Split
Latawiec: Core Riot XR / XR 2/ XR 4
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 7 razy
Kontaktowanie:

Post08 paź 2012, 22:09

Udało się popływac na 12, lecz wiatru za bardzo nie było więc i z testu nici, w nagrodę następnego dnia pływanie na 9 m - wrażenia nie do opisania, super zakres, łatwe i przyjemne pływanie, a przy tym czuc ogromną moc - dalej się nie rozpisuję, gdyż jestem za cieniutki, aby opisac wszelkie zalety, wad nie dostrzegłem :D

maniek1975
Postawił piwka: 2 razy
Dostał piwko: 9 razy

Post09 paź 2012, 13:02

Potwierdzam... Kupiłem w tym roku z ciekawości gts .. Pływałem na barze ozona i uznałem że jest to genialna maszyna ..Moja 10 była ciut mała i teraz pływa na niej mój lżejszy kolega ( też przeszczęśliwy) Po kontakcie z Mario stałem się posiadaczem 11 m GTS 2 i z nowym barem.. Powiem tylko tyle że po 5 latach pływania i zmęczeniu wielu latawców i firm je produkujących jest to najlepszy latawiec i bar który trzymałem w rękach. Latawiec jak na kształt C ma spory zakres , jest bardzo i przewidywalnie szybki , siły na barze bardzo znikome. Przy wypięciu bardzo stabilny . Wykonanie bardzo dobre, system pompowania w tym modelu to poezja .. Sam bar świetnie pomyślany , mam wrażenie że jest zrobiony z materiałów dwa razy lżejszych od konkurencji co daje niespotykane wrażenia czucia latawca . Krętlik działa bez zarzutu . Wadą jest dostarczany w standarcie mały cziken ( można kupić większy)
Kontakt z dystrybutorem bez zarzutu . Pomoże doradzi, widać że Mario zna się na rzeczy i zależy mu na zadowoleniu klienta .

Wróć do „Recenzje & Opinie”