ELO
coż za gorąca dyskusja

No cóż ZIomek nie chce się wypowiadać, niech się nie wypowiada - jego prawo

Chociaż lecenie po krawędzi opinii i sugerowanie jej treści jest, co tu dużo mówić, niezłym pierdem. Ale pomińmy to
Miałem to szczęście, że przepłynąłem się na Nirvanie ostatnio, zarówno na 9 jak i na 11m. W dużym skrócie na temat latawca:
- super latawiec freestyle, siedzący głęboko w oknie, ale jednocześnie na tyle zwrotny, że generuje łatwą i przewidywalną moc. Bardzo OK siły na barze, zarówno w haku jak i unhooked ( zwłaszcza pływając po kontuzji zwróciłem na to uwagę ). triki unhooked i kiteloopy niestety jeszcze długo poza moim zasięgiem, ale jeśli się tropez zastanawiasz, przyjedź do nas i myślę że się pozytywnie zaskoczysz. Aha, i można przyjechać NA molo do Sopotu, ale na Ch 6 można przyjechać DO Mola a najlepiej do mnie w tej sprawie
Minusy ten latawiec ma 2 : 5ta linka, mi osobiście nie przeszkadzająca w ogóle oraz system depower, niestety z knagą pod barem. Nie jestem też fanem chickenloopów zostających na haku ( lub poza nim ) po aktywacji zrywki - wystarczy jednak pamiętać o przełożeniu lisza. Sam chickenloop, bar, wykończenie baru są bardzo miłe, chociaż akurat w nirvanie sztywny donkey dick trochę przeszkadza, wolałbym go zdjąć.
Aha, żeby wyrównać niedopowiedziane aluzje

- nie interesuje nas czy ktoś ma kajty za darmo, czy musi pływać na nich, bo je sprzedaje a niestety innych nie robią... To nie nasz biznes. Jeśli LF przestanie nam się podobać, to na pewno to napiszemy i damy znać jakim sprzętem wg nas warto się zainteresować.
Lubimy konkrety
I jeśli ktoś sądzi że ma jakiś wybór pomiędzy "kupionymi" latawcami X a darmowymi LF to się myli bo na "dostawanie" LF to trzeba by tak w pierwszej 3ce Polski minimum być...żeby...zaczynać rozmawiać

niestety. Dobrych riderów w teamie nie brakuje więc i "popytu" nie ma

.
Tyle uwag na szybko