Krush 2 czeka na chętnych do testowania
Dopchalem sie dzisiaj do nowej 7 krush2

.Szybkie ogledzinki wygladalo ze wszystko po staremu poza wzmocniona krawedzia splywu na calej dlugosci (popprzedna konstrukcja i tak byla pancerna) mozliwe ze faktycznie chodzilo o jeszcze wieksze usztywnienie profilu. To samo przy poprzecznych tubach (przynajmniej tak mi sie wydaje ze cos zmienili).Uzda calkowicie przeprojektowana i krótsza . Generalnie na pierwszy rzut oka kite wyglada tak samo .
Wiaterek nie rozpieszczal kopy od 10-30kt rozgrzewka na starej 7 i szybka przesiadka na krusha2. Pierwsze wrazenie ? To samo kite wisi spokojnie nad glowa bez szalenstw ,przepadania hm ... po co wymieniac jak moje po sezonie nadal jak nowki ....moze ten nowy troche jak by bardziej zwarty domkniety ale generalnie prawie to samo.
Pierwszy halsik odkryl dopiero tajemnice . Nieznacznie wiecej na haku a mniej na rekach daje poczucie wiekszej lekkosci kite dozo szybciej i plynniej pracuje jak poprzednik . Kiteloopy o wiele latwiejsze wyzej ciagnie do gory szybciej zawija i wraca jak poprzednik .Moze nie tak latwo jak na notusie ale jest mniejsze p....cie niz w 1 .
Jak bedzie okazja to chetnie swoje podmienie bo mi sie podobalo

ps;
uh nie wiem ale dedykowany jest pod uh ,nie bylo warunkow zeby sie wypinac poza tym jestem slaby w te klocki