przemass pisze:
....skoro już chyba wszyscy dystrybutorzy tu byli...![]()
...nie, nie wszyscy

GURU 10.5 pisze:przemass pisze:
....skoro już chyba wszyscy dystrybutorzy tu byli...![]()
...nie, nie wszyscy
TomekG pisze:Octane / RPM ma podobne siły jak REV czy mniejsze ?
Beda jakies zbiorowe testy w tym roku na CH6 ?
oczywiscie masz racje co do 2010 .Jesli stare crosbowy mozna zaliczyc do kiteow z duzymi silami na barze a ozona z najmniejszymi to zeszloroczny notus bedzie po srodku .Tegoroczne sa w jednej trzeciej zblizone do ozona czyli lzejsze ale z dobrym czuciem.Notus 2010 nie zaliczyłbym do kiteów z małymi siłami
Pablo pisze:TomekG pisze:Octane / RPM ma podobne siły jak REV czy mniejsze ?
Beda jakies zbiorowe testy w tym roku na CH6 ?
Kawałek dalej ale przez cały sezon wszystkie modele Slingshot będą do testów w Jastarnii w szkółce BoardRockerz.
RAFAŁ pisze:To jeszcze za Ziomka napiszę Best Waroo.
przemass pisze: Tak naprawdę moim zdaniem, z którym się pewnie nie zgodzi większość, najbardziej wyważonym latawcem z bow był jak dotąd waroo 09 - do tej pory ciężko mi znaleźć latawiec tak bardzo "pośrodku" jeśli chodzi o siły na barze, zakres, noszenie itd. jak tamten - może w tym sezonie....
przemass pisze:Ciekawe, KTO się odezwie w przypadku poszukiwania latawców z DUŻYMI siłami na barze ( też są b. pożądane ) -
RAFAŁ pisze:
A tak naprawdę to ja się nie znam.![]()
RAFAŁ pisze:
Convert bardzo udany latawiec spokojny, dobrze ostrzący..
Ziomek. pisze:RAFAŁ pisze:To jeszcze za Ziomka napiszę Best Waroo.
skoro prosisz - to .. nie napiszę, i to nie dlatego , że olewam "drobnych pieniaczków"
a dlatego , że ..NIE MA Waroo 2011
Ziomek. pisze:
..ja się odezwę - jednym z najcięższych na jakich pływałem, a parę ich było jest Best Yarga TEAM
i również dobrze o tym wiesz ..mając cały secik tych modeli
tak samo jak ja wiesz, że taki pierwszy z brzegu Rafał miałby na początku trudności z ostrzeniem na tym kajcie..RAFAŁ pisze:
A tak naprawdę to ja się nie znam.![]()
to zdanie naprawdę było zbędne..
każdemu kto nieco liznął kite poniższy cytat wystarczy..RAFAŁ pisze:
Convert bardzo udany latawiec spokojny, dobrze ostrzący..
CZEKAM
Ziomek. pisze:przemass pisze: Tak naprawdę moim zdaniem, z którym się pewnie nie zgodzi większość, najbardziej wyważonym latawcem z bow był jak dotąd waroo 09 - do tej pory ciężko mi znaleźć latawiec tak bardzo "pośrodku" jeśli chodzi o siły na barze, zakres, noszenie itd. jak tamten - może w tym sezonie....
..w tym sezonie "domyślam się" że "będzie to" któryś z Northów..
Ziomek. pisze:przemass pisze:Ciekawe, KTO się odezwie w przypadku poszukiwania latawców z DUŻYMI siłami na barze ( też są b. pożądane ) -
..ja się odezwę - jednym z najcięższych na jakich pływałem, a parę ich było jest Best Yarga TEAM
i również dobrze o tym wiesz ..mając cały secik tych modeli
tak samo jak ja wiesz, że taki pierwszy z brzegu Rafał miałby na początku trudności z ostrzeniem na tym kajcie..
TomekG pisze:Beda jakies zbiorowe testy w tym roku na CH6 ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości