Kończę swoją recenzję takimi słowami

"To tyle mam nadzieję, że moja mała opinia nakieruje was na to jak traktować latawiec Vision, bo okazuje się, że trzy tuby nie są do końca sprawą cięcia kosztów

Co do cen to RRD jest w naprawdę dobrych cenach

Wracając do tematu Vision to jest latawiec przeznaczony do określonej grupy użytkowników są ludzie, którzy jak słyszą Obsession = FREESTYLE od razu szukają czegoś innego, bo nie każdy chce robić na wodzie fikołki.
W RRD tak wymyślili, że podzielili latawce na 5 programów /FREESTYLE, FREERIDE, HANGTIME/RACING, WAVE i All TERRAIN/ i starają się dopasować sprzęt tak, aby odpowiadał poszczególnym dyscyplinom. Nie znaczy to, że na np. Religii nie można wysoko skoczyć a na Passion wypinać się z haka, jak ktoś potrafi to sobie poradzi. Sprzęt ma tylko ułatwiać nam zadanie. Ja chciałem Wam pokazać to, czego "normalnie" nie widać i myślę, że moje zdjęcia dobrze pokazują ważne szczegóły i to jak wygląda latawiec a co do opinii jak lata to wystarczy przetestować. W abc na pewno wam udostępnią kajty do testów.
Jak znajdę czas to wstawię też fotki z obsession i passion to sobie porównacie i zobaczycie widoczne różnice.
Powodzenia i jeszcze więcej wiatru