Panów występujących pod poniższymi nikami zapraszam do testów i do opisu na forum porównania Bandita IV z latawcami, do których są według nich podobne. Jeżeli rzeczywiście tak jest to będzie to ciekawa informacja, jestem jednak pewny, że charakterystyka F-one jest w pewnym sensie unikalna, podobnie jak Ozona (subiektywne odczucia, więc nie podnoście panowie rabanu).
terranborn (Porównanie z North VEGAS)
mckmiec (Porównanie z Airrush Vapor III)
kamszot (Porównie z Wainmanem)
Zachęcam też użytkownika DAGA do testów Bandita IV i porównania z Bandit I będziesz mile zaskoczona. Znam wszystkie Bandity od I do IV i uwierz mi nie było takiego skoku w przyszłość.
Wszyscy wiedzą, że DELTA to nie C, więc zachęcam także „Lachon’a” do testów.
TomekG – sprawdź nową rozmiarówkę BIV.
Nomrecy – porównaj BIV z Banditem DOS. Ja tez byłem przekonany, że lepszego kajta jak Bandit DOS 10m2 nie da się zrobić.
Zachęcam także przemass’a (postaram się zostawić 1 kite’a MANIANIE)
PANOWIE TESTUJCIE A POTEM PODEJDZIEMY DO TEMATU, CO DO, CZEGO JEST PODOBNE. BO MNIE INTERESUJE PODOBIENSTWO W SZYBKOŚCI, REAKCJI, POZIOMIE DEPOWERU, ZAKRESU WIATROWEGO, A NIE PODOBIEJNTWO NA ZDJĘCIACH W ILOŚCI TUB I KOLORZE.
Latawce będę miał pod koniec września i można się umówić na testy nawet na tygodniowych czy 2 tygodniowych wyjazdach.
JEŻELI CHCECIE SIĘ UMÓWIC PISZCIE NA PRV LUB NA
MARCIN@KITESHOP.PL LUB DZWOŃCIE NA 507044220 (po 12.09.2010) lub na 7 2000 4000 (KiteShop.pl)