zgred pisze: ... kolana ma się jedne na całe życie
pozdrweczka
wątrobę niby też, a jednak..

pzdr
zgred pisze: ... kolana ma się jedne na całe życie
pozdrweczka
Ziomek. pisze:zgred pisze: ... kolana ma się jedne na całe życie
pozdrweczka
wątrobę niby też, a jednak..![]()
pzdr
. Eska jak ktos szuka to pare zalega w sklepie w Tarifie po dobrej cenie daja w promo jeszcze kitey nobile komplet po okolo 700 ojro duze rozmiary .a poza tym to prawie żadnej deski nie można kupić z 2008, Nobile się po prostu tak dobrze wszędzie sprzedaje na świecie !
rolnik pisze:. Eska jak ktos szuka to pare zalega w sklepie w Tarifie po dobrej cenie daja w promo jeszcze kitey nobile komplet po okolo 700 ojro duze rozmiary .a poza tym to prawie żadnej deski nie można kupić z 2008, Nobile się po prostu tak dobrze wszędzie sprzedaje na świecie !
ted pisze:na nbl - tyle że 2008 - zrobiłem w sumie może ze dwa halsy, ale takie, że do dziś mam do tej deski szacunek.
...
... i nagle, centralnie przede mną, jak spod wody, prawie walnął mnie w nos pływający nobile nbl! płynęło się na desce jak po stole na szynach, na brzegu byłem momentalnie! coś pięknego!
właściciel nbl'a się znalazł... niestety.
zgred pisze:no i w sumie popływane tęgo przez 3 dni i jakoś daleko mi do poziomu zawodniczego ale....
....porządnego plaka z kilku metrów potrafię desce zaserwowaći deska sobie nic z tego nie robi. Co więcej kolanka nie bolą tak jak na 666 przy podobnym placku
....na falce bardzo miło i komfortowo, nie ma tendencji do podtapiania się.
... bardzo miło ślizga się po wodzie - do tego szybko
... fajnie się ostrzy
... a na idealnie płaskiej wodzie to aż szkoda wpominać bo w sumie pływania kiloka minut a wrażenia pozostaną w głowie na baaaaardzo długo
... a no i małego pedalskiego kiteloopa też ląduje mięciutko
do 666 pewnie nigdy nie dorosnę bo nie mam takiego zacięcia na new school a do MOJEGO pływania to jak na razie ideał.
zgred pisze:su2
cabrinha
naish
skywalker
a no i slingshot
i jeszcze best
i coalition
takoon
![]()
zadowolony??![]()
bo tak szczerze powiem sam nie myślałem, że tyle tego było
zgred pisze:... a no i małego pedalskiego kiteloopa też ląduje mięciutko
Smokie pisze:nie takiego znowu pedalskiego jeszcze 2 razy po 30 knt i zamiast 13 wez 9 albo nawet 7 i bedzie heja deska też da radę za pewne
zgred pisze:no i w sumie popływane tęgo przez 3 dni i jakoś daleko mi do poziomu zawodniczego ale.....
zgred pisze:... a na idealnie płaskiej wodzie to aż szkoda wpominać bo w sumie pływania kiloka minut a wrażenia pozostaną w głowie na baaaaardzo długo
.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości