onzo pisze:I ja cały czas czekam na wyrównanie przepływu wzdłuż "brzucha" pompowańca. Myślę, że mogłoby to dać przynajmniej kilkanaście procent ciągu do góry więcej.
Raku pisze:.....bedzie sie dzialo w 2009
Ziomek. pisze:Raku pisze:.....bedzie sie dzialo w 2009
czyli co - przesiadacie się z Ozonów spowrotem na Besty wreszcie ?
bobek_h pisze:
Jak z powrotem?![]()
W KITECENTER nie uczono ani nie pływano JESZCZE na bestach, więc o jakiś powrotach nie można tu pisać
Ziomek. pisze:onzo pisze:I ja cały czas czekam na wyrównanie przepływu wzdłuż "brzucha" pompowańca. Myślę, że mogłoby to dać przynajmniej kilkanaście procent ciągu do góry więcej.
onzo pisze:
Ale tu monotonny i nudny jesteś...
airman pisze:Może i dla Ciebie nudno, ale dla większości moich kursantów to właśnie Pulse2 jest the best. Wydaje mi się, że spełnia on założenia, które konstruktorzy postawili sobie przed zaprojektowaniem kite’a dla początkujących i średnozaawansowancych riderów.
bobek_h pisze:Ziomek. pisze:Raku pisze:.....bedzie sie dzialo w 2009
czyli co - przesiadacie się z Ozonów spowrotem na Besty wreszcie ?
Jak z powrotem?![]()
W KITECENTER nie uczono ani nie pływano JESZCZE na bestach, więc o jakiś powrotach nie można tu pisać
Zaba pisze:
O przepraszam! Raka widziałem na 9 waroo '08 Chwile bo później przesiadł się na coś innego... ale "dzień" zaliczony
Co do Bestów to moje doświadczenie jest jedno. ...
Zaba pisze:...może nowa gwarancja i jakość wykonania jest na tyle poprawiona, że będzie warto zainwestować. Zobaczymy...![]()
Zaba pisze:W konkurencyjnych firmach (nie napisze jakich aby nie robić niepotrzebnej reklamy) w tym sezonie nie mieliśmy ŻADNEGO problemu z reklamacją! Jak coś się przytrafiło NIE Z NASZEJ WINY to LATAWCE były wymieniane na NOWEi tak być powinno.
onzo pisze:tak na marginesie - testowałeś kite'a z zeszłego sezonu - ja chyba jednak wolę pulse'a 2 niż waroo 07.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości