onzo pisze: Każdy latawiec ma swoje wady i zalety, a tak naprawdę różnice w możliwościach latawców przeznaczonych dla tej samej grupy odbiorców są dla przeciętnego użytkownika - niewielkie.
yanosik pisze:Dlatego, niech dotrze w końcu to do twojej swiadomości, że komorowy latawiec, choćby był i wolniejszy w reakcjach, jest bardziej przyjazny początkującemu kajciarzowi, bo można go bez problemu wystartować i wylądować samemu!!! A to jest chyba na początku przygody z kitem najważniejsze!!!
airman pisze:Ziomek, gdybym miał wstawiać zdjęcia i filmy ukazujące bardzo niebezpieczne sytuacje oraz problemy z restartem latawców pompowanymi, w tym również twoich ulubionych bestów wcinając się w twoje posty to zapewniam cię byłaby ich cała masa.![]()
airman pisze:Przeglądając forum zauważyłem, że nie tylko ja mam takie odczucie na temat twojej bardzo wybiórczej i subiektywnej oceny latawców. Również inni użytkownicy latawców pompowanych zaczynają wątpić w twoje słowo.
airman pisze:Sytuacja, która jest przedstawiona na twoim zdjęciu dotyczy jak doskonale się orientujesz okresu kiedy wszyscy już zeszli z wody z uwagi na słabnący wiatr, wiec oprócz FS żadnego kajta już nie było na akwenie.
airman pisze:Chłopak, który chciał „zabłysnąć” zrobił „flat 3” po czym latawiec wpadł do wody.
airman pisze:A tak a’ propos .... osobiście problemów z latawcami pompowanymi naoglądałem się w życiu więcej niż ty chyba kajtów w ogóle.![]()
![]()
airman pisze:I nie opowiadaj bzdur o mega wolnych PSYCHO 4 bo nikt ci w to nie uwierzy.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości