los bizonos pisze:bobek_h pisze:los bizonos pisze:Było nie było Waroo to czołówka (szczególnie pod względem sprzedaży) a o czymś to świadczy...
I chyba tylko pod tym względem jest w czołówce

Tylko sprzedaży i dobrego marketingu
pozdro
może rozwiniesz swoja myśl, bo opnia "NIE BO NIE" do mie nie trafia..
PS:jakoś nie przekonuje mnie opinie kogoś kto ma w avantarze logo znanej firmy... jakoś nie wiem dlaczego kojarzy mi sie to z wielką naklejką NIKE na tylnej szybie malucha

po pierwsze to nigdzie nie napisałem "nie bo nie" bo w ogóle dałem tylko teze bez argumentów xD

Nie przejmuj się moim avatarem, nie bede tu waroo porównywał do nobile

Bo to inna klasa troche, cały sezon szkoliłem na northcie, troche na gaastrze, ale też pływałem na paru latawcach które wymienione będą w magazynie KS (A nie które tam się nie znajdą

). Miałem także przyjemność a może nieprzyjemność pływania na waroo. Strasznie nie pasuje mi ten latawiec do mojego stylu pływania. Od razu mówię pływałem na 06 i 07, także nie wiem może na ten rok poprawili i już są znośne te latawce. Wszystkie wady tych latawców są tu na forum, także ameryki żadnej nie odkryje. Strasznie ale to strasznie nie podoba mi się w tym latawcu fakt że nawet jak napompuje ten latawiec tak mocno jak jest to możliwe, zejdzie troche powietrze, i już wieje ci z drugiej strony i latawiec się składa, i spada, to jest niedopuszczalne:) Oczywiście mówie o warunkach overpower, bo takie preferuje najbardziej. Drugą wadą jak dla mnie to podpięcie pod linke sterującą, gdy Ci tak kajcik robi pełno kajtloopów

ale to wada raczej dla początkujących, bo ja i tak podpiął bym pod chickena i po problemie. Natomiast jeden z głównych atutów i chyba jeden z nielicznych to zakres wiatrowy, może nie najlepszy ale napewno dobry, z tym że trzeba uważać z górą żeby nie miał czegoś takiego, co tu na forum nazwali meduzowaniem ?:D czy jakoś tak:P
Pozdro