Podłączamy się do pytania o nowe finy . Czy się komuś "popsuly", nienaturalnie szybko zużyly, urwały z powodu kiss-mocowania?
Faktycznie-wykonanie(widoczne na zdjeciach) pozostawia sporo do życzenia. Wiadomo, że nie świadczy to ich funkcjonalności, ale jednak... Niesmak pozostaje. Wydaje mi się, z biznesowego punktu widzenia, że NOBILE doskonale zdaje sobie sprawę z problemu i w przyszłości będziemy mogli dokonywać wyboru przy zakupie, co skutecznie problem rozwiąże-kiss ma jednak swoich zwolenników, o czym tu chyba zapominamy
Będzie to tez pewnie atrakcyjnie opakowane dla klienta - skonfiguruj swoją deskę, czy cos w tym stylu.
Nie doszukiwalbym się na siłę złej woli i chęci oszczędzania za wszelką cenę - kosztem jakości sprzętu. Raczej widzę w tym chęć wprowadzenia zmian, wyróżnienia się na tle innych producentów, których deski jakościowo pewnie NOBILE dorównuja. (pisze pewnie, bo nie mam kompetencji-wyplywanych godzin, by to rzeczowo ocenic). Samych deckow pewnie nie da się bezustannie udoskonalać-po co zmieniać cos, co działa, cieszy się wysoką renoma etc, podejrzewam, że gdyby zmian nie było... Temat byłby NOBILE odcina kupony:)
Pzdr
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2