Naish Park 2014 12m
a na "zero" wiatrowe warunki na wodzie i snowkite - Ozone Chrono 18m

Pinio pisze:Co Waszym zdaniem w Polsce jest najbardziej popularne![]()
Komentarz do aktualnej sytuacji (prosze czytac 5 razy szybciej, tak jakbyscie sluchali sprawozdania radiowego z Wyscigu Pokoju):
Oj dzieją sie ciekawe historie .
The best - dotychczasowy wyrazny lider stracil swoja moc i mimo fantastycznego startu zostal juz dogoniony przez zawsze silna Cabrinha.
Juz zacieramy rece myslac o walce tych teamow na finiszu.
Kto pojedzie w zoltej koszulce - nie wiemy. Ta dwojka ma najwieksze szanse choc Polska B nie moze nadziwic sie, ze malo znany u nich Ozone zajmuje fantastyczną trzecią lokatę.
Polska A chce w ten sposob udowodnić, ze trendy ksztaltują się na Zachodnim Wybrzeżu. Go! Go! West![]()
Pytamy sie co na to stolica? North i Naish trochę slabiej nizbysmy sie spodziewali. Utrata wiary w swoje sily czy tez utrata sily w swoja wiarę?
Chlopaki do boju!
Nie rozczarowuje nas Slingshot (mimo wpadki z Linkiem) i umacia swoja mocna pozycje. Jakby SS wygral z 2xN to bylaby niezla sensacja. Trzymamy kciuki.
RRD opadlo wyraznie z sil po fantastycznym starcie kiedy odskoczyli od peletonu na pare minut ale teraz zostali pochlonieci przez mocniejszych. Ciekawi jestesmy jak wypadnie kontrola antydopingowa po wyscigu. Gdybysmy mieli wskazac najbardziej podejrzanego to wlasnie padłoby na NRD![]()
W drugiej polowie peletonu zaskakuje nas Flysurfer - skad w nich taka moc? Myslelismy, ze na rowerach bez dmuchanych dętek daleko nie da sie zajechac. Czyzby kolejny sztuczny doping? Wierzmy w ducha sportu i glosujemy dalej.
Cieple slowa dla zespolow Wainmana i F-One - wyjechali do wyscigu na 3 kołowych rowerach - wygladaja dziwnie, ale radza sobie chyba lepiej niz sie sami spodziewali.
Niestety rozczarowuja nas teamy Eclipsa i LF - co sie z wami dzieje?
Az trudno uwierzyc ze tak szanowany LF pedałuje prawie na samym koncu.
Konczymy szybkie podsumowanie z naszego wirtualnego racingu. Mamy szczera nadzieje, ze ktos namowi Barta do kontynuowania relacjonowania
IQM1 pisze:Ja fanatycznie - Core XR 2 i XR 3 w rozmiarze odpowiednio 7 i 11, na śródlądzie nie widzę lepszego latawca (IMO), gdybym mieszkał nad morzem to GTS 3 w rozmiarze 9 m zrobił na mnie niezwykle pozytywne wrażenie podczas testów
JanuszD pisze:Jakie są najpopularniejsze w Polsce firmy kajtowe? Zastanawiam się po co byłaby mi taka informacja...
JanuszD pisze:Porównajcie odpowiedzi z tym co kto ma w profilu, w większości każdy zachwala swój sprzęt w myśl zasady "mój najlepszy".
JanuszD pisze:Jakie są najpopularniejsze w Polsce firmy kajtowe? Zastanawiam się po co byłaby mi taka informacja...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości