TRAPEZ WAŻNA RZECZ !?

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.
Barosz21
Deska: SU-2 Warcraft
Latawiec: Zeeko Krush
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post09 gru 2012, 20:15

poza tym click w 2012 jest szary i ma bardziej kwadratowe kształty. Nie ześlizgują sie z niego palce i łatwiej go odpiać. Jak Ci się podoba mystic to bierz go.

Awatar użytkownika
boldek
Deska: Shinn Ronson, Sling Celeritas
Latawiec: Eleveight RS 8, 10, 12
Postawił piwka: 50 razy
Dostał piwko: 72 razy

Post09 gru 2012, 22:40

a ten znowu swoje:

mandaro pisze:nie jest (...)tak lipny jak Mistic.

bo jak coś mu nie leży, to od razu zakłada (po raz n'ty na KF) że to shit jakich mało i innym też na pewno będzie przysparzało samych kłopotów... Nie wiem na czym polega lipność topowych modeli Mystic'a (Warrior, Shadow, Code) od powiedzmy 2-3 lat. Może mnie kolega uświadomi, skoro taki obeznany na maxa? Bo póki co na KF ludzie, którzy na co dzień mają/mieli z nimi do czynienia jednak częściej pozytywnie się o nich wypowiadają (negatywów zauważam tyle, co n/t innych firm od trapezów). Szczerze, to życzę Ci "klocu" abyś miał okazję się pobawić Mysticami (oraz wyrobami innych firm) i stwierdzić, czy dla początkującego to naprawdę aż taki lipny sprzęt... A o dziwo światowych prosów też można w Mystikach dostrzec...
Pozdr

Awatar użytkownika
FilipN
Postawił piwka: 68 razy
Dostał piwko: 77 razy

Post10 gru 2012, 15:59

Miałem Warriora II z 2010r, nie sprawiał prpblemów z rozpinaniem. Mam teraz pro model YZ, też nic złego się nie dzieje. Może to kwestia szczęścia, może regulacji clickera.
Natomiast nie wyobrażam sobie kupowania trapezu bez przymiarki!
Miałem kiedyś DaKine Pyro, plecy bolały w nim po 1/2h pływania... Warrior leżał mi bardzo, kolegom dużo bardziej Shadow. Ubrałem Shadowa i okazało się, ze wbija mi się tak w biodra, że nawet nie próbowałem w nim pływać. W dodatku nie tylko model robi różnicę ale i rozmiar! W Warriora bez problemu wchodziłem w M jak i w S, a i w Lce pewnie bym się zapiął. Trzeba sprawdzić który leży najlepiej, najwygodniej... mi najbardziej pasowała S, więc rozrzut duży.

Awatar użytkownika
mary.dk
Deska: Aero, Airush - Compact, Slayer
Latawiec: Airush Wave
Postawił piwka: 58 razy
Dostał piwko: 88 razy

Post10 gru 2012, 18:41

aga.kite pisze:zupelnie nie przeszkadza w czasie plywania-nie podchodzi:)POLECAM...
pozdr

Pojdz na fale to pogadamy ;-)

Sam trapez jest mega wypas,
sam plywam na warriorze od kilku lat,
ale system zapiecia bywa uperdliwy jak naleci piasek czy inny syf.
Co do paska ktory powinien zapobiegac podchodzeniu trapezu do gory to;
po pierwsze nie do konca to sie sprawdza - mona i bez tego,
po drugie stanowi to pewne niebezpieczentwo jak przyjdzie nam sie wypiac awaryjnie/awaryjnie (jak zrywka i smycz nie wystarczy)
Reasumujac musimy patrzec zeby plusy nie przyslonily nam minusow i na odwrot ;-)

Pozdro...

Awatar użytkownika
aga.kite
Deska: Nobile
Latawiec: Slingshot Rally
Postawił piwka: 14 razy
Dostał piwko: 3 razy

Post11 gru 2012, 12:40

ja napisałam opinię pod kątem osób początkujących bo osoba która napisala first post do takich należy:)a od początków do skoków,fal i innych akrobacji troche czasu zawsze minie(fakt kwestia osobnicza),a moim zdaniem MISTIc Rules daje rade:)mam porównanie z dakine który mi nie podpasił i ooo...
pozdr

fingerprints

Post12 gru 2012, 08:55

chrab pisze:nowy 2013 mystic warrior bardzo spoko :)

Potwierdzam - daje radę :D

bobek_h
Deska: Xenon LaLuz
Latawiec: North Neo
Postawił piwka: 43 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post16 gru 2012, 11:51

No właśnie czekam na swojego warrioria len10 2013 zeby się przekonać. Ale jeżeli tylko cokolwiek mi nie będzie pasować, albo sam odepnie się, od razu sprzedam i kupuje ION'a APEX. Niesamowicie komfortowy.

Awatar użytkownika
mandaro
Deska: NHP Infinity
Latawiec: GP Fuel
Postawił piwka: 66 razy
Dostał piwko: 22 razy
Kontaktowanie:

Post16 gru 2012, 12:53

bobek_h pisze:No właśnie czekam na swojego warrioria len10 2013 zeby się przekonać. Ale jeżeli tylko cokolwiek mi nie będzie pasować, albo sam odepnie się, od razu sprzedam i kupuje ION'a APEX. Niesamowicie komfortowy.

Ja mam skromnego Viperka i działa. Haczyk ma nie za długi. Jest ok.

Wróć do „Recenzje & Opinie”