march_in pisze:moim zdaniem to gdzies najprawdopodobniej bedzie puszczac po 2 sezonach na szwach. i to niezaleznie czy mystic czy dy fashion czy npx czy jeszcze cos innego. no chyba ze mnie ktos z bledu wyprowadzi co do ktorejs z firm. no a wtedy naprawa tez swoje kosztuje. chyba ze chcesz kupic klej i zrobic to sam wtedy sa nawet filmiki jak to zrobic na yt. jakas opalarka i odklejanie tasiemek, co sa poprzyklejane na szwach i potem przyklejanie na nowo.
Qba-EPP11 pisze:march_in pisze:moim zdaniem to gdzies najprawdopodobniej bedzie puszczac po 2 sezonach na szwach. i to niezaleznie czy mystic czy dy fashion czy npx czy jeszcze cos innego. no chyba ze mnie ktos z bledu wyprowadzi co do ktorejs z firm. no a wtedy naprawa tez swoje kosztuje. chyba ze chcesz kupic klej i zrobic to sam wtedy sa nawet filmiki jak to zrobic na yt. jakas opalarka i odklejanie tasiemek, co sa poprzyklejane na szwach i potem przyklejanie na nowo.
http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?f=4&t=21581&hilit=suchy+bolo
Od tego czasu (2008 r) nic mi nie puszcza na szwach. Jedyna pielęgnacja to co pare pływań kryzy i zamek traktuje silikonem w sprayu.
Materiał ma się dobrze, jedyne co to miejscami kolor czarny troszku wybladł od słońca.
Wg mnie kupowanie używki będzie podobne do kupowania samochodu. Nigdy w 100% nie będziesz wiedział jak ktoś dbał o sprzęta.
march_in pisze:Qba-EPP11 pisze:march_in pisze:moim zdaniem to gdzies najprawdopodobniej bedzie puszczac po 2 sezonach na szwach. i to niezaleznie czy mystic czy dy fashion czy npx czy jeszcze cos innego. no chyba ze mnie ktos z bledu wyprowadzi co do ktorejs z firm. no a wtedy naprawa tez swoje kosztuje. chyba ze chcesz kupic klej i zrobic to sam wtedy sa nawet filmiki jak to zrobic na yt. jakas opalarka i odklejanie tasiemek, co sa poprzyklejane na szwach i potem przyklejanie na nowo.
http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?f=4&t=21581&hilit=suchy+bolo
Od tego czasu (2008 r) nic mi nie puszcza na szwach. Jedyna pielęgnacja to co pare pływań kryzy i zamek traktuje silikonem w sprayu.
Materiał ma się dobrze, jedyne co to miejscami kolor czarny troszku wybladł od słońca.
Wg mnie kupowanie używki będzie podobne do kupowania samochodu. Nigdy w 100% nie będziesz wiedział jak ktoś dbał o sprzęta.
ale masz fart![]()
z kim nie gadam to kazdemu cos sie zdarzy. sam ostatnio kleilem sobie szef na nogawce i to po 2 sezonach a nie 4rech.
mandaro pisze:A nie można sobie uszyć suchara?
Dobra krawcowa pewnie by wzięła stówaka.
Gilzy w sklepie. Szwy podkleić i jazda.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości