Najlepsze trapezy

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.
przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post05 sie 2011, 16:40

Z powodu wyrzucenia wątku do offtopicu, muszę chyba, nieco offtopowo - zacząć nowy

....wrócę do warriora ;) Mam dokładnie taki sam jaki Pinio znalazł powyżej ( Len10 2009 ) i jest to jeden z bardziej wytrzymałych trapezów jakie miałem - ponad rok pływania/szkolenia na spocie - Egipt/Rewa/Rodos/Brazylia/Egipt/Hel z miesięczną przerwą - trapez wytrzymał tyle, ile inne dostają przez 3-4 sezony. "skórki" nie ma, najważniejsze że reszta się trzyma. Co do RRD - jeśli jakość jest taka sama jak warriora ( oby ;)) to nie cena a design byłby u mnie wytyczną - jeśli mówimy o róznicy ceny rzędu 50 pln...a to już jak wiadomo - co kto lubi :wink:

Obrazek

Zwróciłbym również uwagę na system BOA - Code Mystica był jednym z wygodniejszych trapezów jakich próbowałem, ktoś ma jakieś doświadczenia z jego wytrzymałością? Minęło już z pół roku odkąd go sprzedają. Kto ma i sobie chwali (lub nie ;))?

To przynajmniej przeradaguj post bo wstęp nie ma sensu //Admin

Awatar użytkownika
Pinio
Postawił piwka: 25 razy
Dostał piwko: 30 razy

Post05 sie 2011, 17:04

Dla mnie numero uno to X-CUT Patlov’a był-jest bardzo wytrzymały i wygodny
Zobaczcie ile ich jest jeszcze na spotach :!: a już jakiś czas ich nie robią :!:
chociaż czasem potrafił zrobic niespodzianke :arrow: się zerwał i poleciał ze skajtem :shock:

RRD dopiero wchodzi na rynek ale Eqalizer jest wytrzymały i niezawodny zero reklamacji na wszystkie sprzedane egzemplarze :idea: Nowość Trapez PREFO moja opinia już tu jest i na razie w Polsce są 2 szt. ale w połowie sierpnia mają dostać dostawę i pewnie więcej osób będzie mogło coś powiedzieć :idea:

Warrior II też klasyka gatunku :idea: nie wiem jak z III ale Hydro przejęła mystica i pewnie będzie chodził po 4 stówki :thumb: to na pewno będzie często spotykany i chwalony :idea:

Dakine od lat też ogarnia całkiem nieźle :clap:

North znam tylko jeden ten z tą poduszką do pompowania i nie polecam :?

Cabrinha 2011 też zrobiony całkiem solidnie warto się zainteresować w ogóle ta Gabrysia qwa ma fajny bar na 2012 obglądałem się mi podoba ale to nie na temat :wink:

Wyrobów Robiego Naisha nie znam za dobrze :arrow: Misia /Królowa Trapez-uff/ zawsze wygrywa ten trapez Naisha na fordzie :lol: i z wyglądu niby ok

Więcej nie znam :wink:

prośba do sponsorów forda nie dawajcie już na nagrody trapezów

Nomercy
Deska: Parapet z OBI
Latawiec: TESCO Bag
Postawił piwka: 9 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post05 sie 2011, 17:41

dodalbym jeszcze LF Luxury - co prawda nie posiadam, ale udalo mi sie chwilke poplywac .... i ..... wypasik - wygodny i wyglada na bardzo przyzwoicie zrobiony.

sam uzywam Firestartera Mistka od 3 sezonów i jakos specjalnie sie nie zuzyl :thumb: :thumb: :thumb: :thumb:

a targalem nim po wszystkich mozliwych powierzchniach (oprócz asfaltu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post06 sie 2011, 15:32

Pinio pisze:ale Hydro przejęła mystica i pewnie będzie chodził po 4 stówki :thumb: to na pewno będzie często spotykany i chwalony :idea:

Hydro nie przejela Mystica tylko zostala 2 dystrybutorem na terenie Polski ;)

kite24.pl
Deska: SU-2
Latawiec: Gin Cannibal
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 29 razy
Kontaktowanie:

Post08 sie 2011, 16:32

nowy trapez naish 2012 CARTEL bardzo ( komfort) lub KL PRO polecam . A i naish bary 2012 wraca Shift system ( regulacja nad barem )

maroboarder

Post09 sie 2011, 10:09

moim faworytem po przetestowaniu warrior lll,mystic code i ion apex jest ten ostatni pod wzgledem dopasowania,komfortu podczas plywania oraz zamykania i otwierania.czas pokaze jak z jakoscia;-) na bazie ion apex powstal rrd perfo

Wróć do „Recenzje & Opinie”