prodegior pisze:czy jest szansa na szersza recenzje? latawiec jest juz na rynku od jakiegos czasu i pewnie juz jest oplywany?moze dystrybutor cos skrobnie
Kto jest głównym dystrybutorem F-ONE w Polsce?
prodegior pisze:czy jest szansa na szersza recenzje? latawiec jest juz na rynku od jakiegos czasu i pewnie juz jest oplywany?moze dystrybutor cos skrobnie
kinjar pisze:prodegior pisze:czy jest szansa na szersza recenzje? latawiec jest juz na rynku od jakiegos czasu i pewnie juz jest oplywany?moze dystrybutor cos skrobnie
Kto jest głównym dystrybutorem F-ONE w Polsce?
daga pisze:Czy ma moze ktos kontakt bezposrednio do producenta? Najlepiej chyba nr telefonu.
Na stronce jest formularz, z ktorego nie dostalam odpowiedzi (po 8 dniach)
Mam adres email z ktorego nie dostalam odpowiedzi (po 6 dniach).
Dzis wyslalam ponownie maile, zobaczymy kiedy odpowiedza.
oXy pisze:Hmm ciekawe jak w rzeczywistości sprawdza się zakres 10tki . Teoretycznie ma zakres 12-28knts . A mam zamiar kupić tylko jeden rozmiar. W co celować?
djbartekk pisze:Jestem wlascicielem B III 11m ,.. Wszystko jest naj naj ale jest jedno ale ! latawiec potrzebuje duzo wiatru, naprawde duzo. przy moich prawie 90 kg i 11m bandycie nie mam co szukac ''zabawy'' przy wietrze ok. 15 wezlow .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości