http://www.allegro.pl/item1074135399_komplet_bar_kite_nowy_bow_hybryda_2010_model.html
ja się nie znam ale wygląda mi to na taka trochę Cabrinha, co Wy na to ?

pzdr.
mariusz
...o a tu znalazłem z napisami

daga pisze:Niestety prawda jest taka, ze nawet "markowe" latawce szyte sa rowniez w Chinach. Moj nowiutki latawiec z chinskiej fabryki, wcale nie No-Name, rozlecial sie po 2 miesiacach i na razie czekam na odpowiedz na maila. Czekam drugi tydzien i jak nic sie nie ruszy opisze dokladniej sprawe na KF.
A co do aukcji, kite rzeczywiscie przypomina Cabrinhe (revolver o ile sie nie myle). Ale ukladu bridles nie pamietam. Szkoda ze nie ma fotki baru.
daga pisze:Szkoda ze nie ma fotki baru.
llisek pisze:To od razu zapytam o opinie, które firmy maja polecane serwisy a których unikać, najlepiej z doświadczenia?
llisek pisze:To od razu zapytam o opinie, które firmy maja polecane serwisy a których unikać, najlepiej z doświadczenia?
przemass pisze:llisek pisze:To od razu zapytam o opinie, które firmy maja polecane serwisy a których unikać, najlepiej z doświadczenia?
W żadnej firmie, która istnieje dłużej niż 5 sezonównie słyszałem o problemach z serwisem...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości