Nomercy pisze:Placisz 3 razy mniej ale uzywasz jakies 10 razy krócej![]()
![]()
95 % ma tloki do dupy, które zaczynaja puszczac po kilku uzyciach![]()
Maslak pisze:Mam z Lidla i jest duuuzo lepsza niz z Besta czy Takoona. .
Ziomek. pisze:Maslak pisze:Mam z Lidla i jest duuuzo lepsza niz z Besta czy Takoona. .
nie jest to prawda
pozdrawiam
Maslak pisze:Ziomek. pisze:Maslak pisze:Mam z Lidla i jest duuuzo lepsza niz z Besta czy Takoona. .
nie jest to prawda
pozdrawiam
Prawda!!!Bestowa juz dawno zaliczyla osiedlowy kosz do recyclinguLidlowa chodzi idealnie,lekko i przyjemnie!!!przerabialem jeszcze jakies inne tanie to byly do d.. ale ta z lidla warta polecenia.
adamo pisze:Maslak pisze:Ziomek. pisze:Maslak pisze:Mam z Lidla i jest duuuzo lepsza niz z Besta czy Takoona. .
nie jest to prawda
pozdrawiam
Prawda!!!Bestowa juz dawno zaliczyla osiedlowy kosz do recyclinguLidlowa chodzi idealnie,lekko i przyjemnie!!!przerabialem jeszcze jakies inne tanie to byly do d.. ale ta z lidla warta polecenia.
… mam besta pompkę 08r. i na pewno chodzi lepiej od waroo z 08![]()
pzdr
Maslak pisze:Prawda!!!Bestowa juz dawno zaliczyla osiedlowy kosz do recyclinguLidlowa chodzi idealnie,lekko i przyjemnie!!!przerabialem jeszcze jakies inne tanie to byly do d.. ale ta z lidla warta polecenia .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości