The kites are mainly designed by Lou, Franz Orly, and a polish guy Mike. I came into the company after the main design was finished; I helped with the finalization of the product. The kites are of Course made in China!
Dubaś pisze:Z tego co wiem i widziałemgłównym projektantem był Lou, ale że jest tylko człowiekiem i nie jest nie omylny, mocno współpracował z Franzem i Michałem. To ta trójka w głównej mierze przyczyniła się do powstania bandy króliczej.
BraCuru pisze:Dubaś pisze:Z tego co wiem i widziałemgłównym projektantem był Lou, ale że jest tylko człowiekiem i nie jest nie omylny, mocno współpracował z Franzem i Michałem. To ta trójka w głównej mierze przyczyniła się do powstania bandy króliczej.
Czy Michal korzysta z KF.pl? Sa szanse, aby podzielil sie tutaj swoimi spostrzezeniami? Byloby super milo posluchac w jaki sposob COOLEST GURU KS korzystal z pomocy jakichs Europejczykowprzy produkcji latawcow i desek - w koncu jest się czym pochwalic
![]()
Dla mnie nadal nie miesci sie w glowie, ze Lou plywal sobie ot tak w Polsce i tutaj robi powazne interesy.
Von Belka pisze:Zdecydowanie nie ten typ osoby,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości